Peg Parnevik
Peg Parnevik är en av artisterna i årets Så mycket bättre. - Foto: Björn Larsson Rosvall/TT Bild, Christine Ohlsson/TT Bild. Bilden är ett montage.

Peg Parneviks privata bilder från Så mycket bättre: "Jag har gråtit"

Peg Parnevik är en av artisterna i Så mycket bättre 2023. Inspelningarna av TV4:s succéprogram är i full gång på Gotland, och det har varit känslosamt för Peg.


Peg Parnevik är med i Så mycket bättre 2023

Peg Parnevik, 27, är en av deltagarna i årets upplaga av Så mycket bättre. Det här blir den fjortonde säsongen av TV4:s succéserie där svenska – och ofta folkkära artister – tolkar varandras låtar.

Utöver Peg Parnevik ser vi i år Ellen Krauss, Mapei, Dogge Doggelito, Eagle-Eye Cherry, Jonathan Johansson, Lasse Holm, Marit Bergman, Omar Rudberg, Pär Wiksten, Sanne Salomonsen och Staffan Hellstrand.

Peg Parnevik är en av deltagarna i årets Så mycket bättre. Bildkälla: Erik Nylander/TT Bild

Att hoppa på Så mycket bättre-tåget var inte självklart för Peg, som först tvekade. Hon tänkte tacka nej. Men efter att ha pratat med vänner och familj så kom hon på andra tankar.

Peg insåg att det handlade om att hon är väldigt självkritisk och rädd. Slutligen tackade Peg ja till programmet.

Peg Parnevik uppträder på Allsång på Skansen 2020. Bildkälla: Naina Helén Jåma/TT Bild

I Så mycket bättre handlar det inte bara om musik. Tittarna får även lära känna artisterna på djupet och ta del av deras livsöden, som ibland kan vara oerhört gripande. Ofta kan det bli väldigt känslosamt. Både Eldkvarns sångare Plura och Weeping Willows frontfigur Magnus Carlsson har brutit ihop i tårar i Så mycket bättre.

I en intervju med Elle berättade Peg mer om sina känslor kring att inspelningarna kan bli väldigt djupa.

– Jag känner mig ganska lugn i det och ser det bara som positivt. Jag är på en plats i livet där jag känner mig väldigt trygg och självsäker i vem jag är, sa Peg då.

Peg Parneviks bilder från Så mycket bättre

I sedvanlig ordning spelas programmet in på Gotland under de varma sommarmånaderna. På Instagram, där Peg har en kvarts miljon följare, så visar hon nu upp glimtar från den stjärntäta inspelningen. 

Peg bjuder på en serie bilder där hon dels poserar med en keps som hyllar Ellen Krauss, och en annan bild visar Lasse Holm och Jonathan Johansson vid matbordet. En annan bild visar hur Ellen Krauss kramar om Latin Kings-stjärnan Dogge Doggelito.

Dogge Doggelito slog igenom i Latin Kings. Här ser vi Latin Kings år 2000. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT Bild
Eagle-Eye Cherry slog igenom i Sverige med låten Save tonight 1997. Eagle-Eye är en av deltagarna i årets Så mycket bättre. Bildkälla: Jessica Gow/TT Bild
På Instagram delar nu Peg Parnevik med sig av bilder från Så mycket bättre. Bildkälla: Christine Olsson/TT Bild

"Jag har gråtit, jag har skrattat tills jag gråtit. vi ses i höst säger jag bara", skriver Peg på Instagram.

I kommentarsfältet möts Peg av pepp och hyllningar från sina vänner.

"Living your best life", skriver systern Penny Parnevik, medans artisten Isa skriver "Så fucking taggad". Influencern och designern Matilda Djerf tycks även hon vara ett Så mycket bättre-fan.

"Längtar så mycket", skriver Djerf.

Här kan du läsa mer om Peg Parnevik – kärlekslivet, karriären och den kända familjen.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!