Molly Rustas och Ross Andrew Paquette
Molly Rustas och Ross Andrew Paquette har avföljt varandra. - Foto: Stella Pictures, Instagram/rossandrewpaquette

Ross Andrew Paquette har avföljt Molly Rustas och alla hennes vänner: "Sjukaste jag har hört"

Vad är det som händer mellan Molly Rustas och Ross Andrew Paquette egentligen? Nu har Ross och Molly avföljt varandra – och Ross har tagit det hela ett steg längre.


Influencerprofilen Molly Rustas, 29, har över 220 000 följare på Instagram och uppdaterar där ofta om sitt oerhört glamourösa liv med resor, exklusiva kläder och även lite familjeliv. 

Molly har sonen Charlie, som föddes i april 2022, tillsammans med Ross Andrew Paquette. Den kanadensiske Ross jobbar inom tech, och är vd och grundare av bolaget Maropost.

Molly och Ross träffades på Ibiza år 2018, och på nyårsafton 2020 mot 2021 så förlovade sig Molly och Ross Andrew Paquette.

Ross Andrew Paquette och Molly Rustas. Bildkälla: Instagram/mollyrustas

Molly Rustas och Ross Andrew Paquette säljer sin lägenhet

Molly och Ross la nyligen ut sin enorma sekelskiftesvåning på Östermalm till försäljning. De köpte lägenheten år 2019 för 25,5 miljoner kronor – och nu ligger den 188 kvadratmeter stora våningen ute till försäljning med ett utgångspris på saftiga 38 miljoner kronor.

Molly Rustas är sedan fyra veckor tillbaka skriven på en adress i den exklusiva förorten Stocksund. Utöver det så har Molly och Andrew avföljt nu varandra.

Ross Andrew Paquette har avföljt Molly Rustas – och alla hennes vänner

Det här är något som kommer upp i det senaste avsnittet av Nyheter24:s podd Sanning & Konsekvens som utgörs av Nyheter24:s nöjeschef Gabriella Bark, Camilla Gervide som ligger bakom Bloggbevakning och nöjesreportern Quetzala Mikko Blanco.

– Det här hade gått mig förbi också om jag inte hade haft väldigt uppmärksamma följare. Det handlar nämligen om Molly Rustas och hennes fästman Ross Andrew Paquette. Deras lägenhet las ut till försäljning. Då var det någon som kom in på bloggen och sa att han har avföljt Molly. Och dom har inte längre varandras namn i sin bio på Instagram, berättar Camilla i Sanning & Konsekvens.

Tidigare så avföljde han Molly för att sedan börja följa henne igen. Dagen därpå så avföljde han henne igen.

– Skämtar du med mig?! Det här är det sjukaste jag har hört, utbrister Gabriella Bark.

– Man undrar vad det är för tyst krigföring som förs på deras Instagramkonton, frågar sig Camilla.

– Jag var inne och kollade på Andrews Instagramkonto, och nu har han avföljt Mollys smyckesmärke, fortsätter Camilla.

– Har han avföljt några av Mollys vänner också?, undrar Quetzala.

Efter att Camilla gått igenom hans följarlista står det klart...

Molly Rustas och Hanna Friberg. Bildkälla: Stella Pictures.

– Han har avföljt Hanna Friberg. Lojsan Wallin följs inte av honom. Han har alltså raderat henne, hennes företag och hennes kompisar, säger Camilla Gervide.

Under fredagen har Ross Andrew börjat följa Molly igen, och han har även lagt ut en serie bilder som visar att han åker båt med Molly. Så vad som egentligen försegår mellan Ross och Molly – det vet bara dom. 

Hela avsnittet av Nyheter24:s Sanning & Konsekvens hör du här:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!