Det är oklart om det blir något avsnitt av Lotta på Liseberg ikväll.
Det är oklart om det blir något avsnitt av Lotta på Liseberg ikväll. - Foto: Tommy Holl/TT & Björn Larsson Rosvall / TT

Kraftigt regnoväder hotar "Lotta på Liseberg" – kan ställas in

Ikväll är det tänkt att "Lotta på Liseberg" ska sändas på TV4. Men det kan komma att ställas in på grund av det regnovädret som ligger över västkusten just nu.


Måndagens repetitioner inför kvällens sändning av "Lotta på Liseberg" kan komma att störas av det väder som just nu ligger tätt över Göteborg.

Huruvida programmet kommer kunna genomföras eller inte har inte bestämts än, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent på TV4 till Expressen.

Läget just nu

Nordin säger till tidningen att det rysliga regnoväder som har dragit över Västkusten har gjort att de fick bryta repetitioner. 

– Vi avvaktar och försöker säkerställa att den teknik som är nödvändig för att genomföra programmet fungerar, säger producenten till Expressen.

Enligt tidningen säger Nordin att alla är inställda på att programmet kommer sändas, men som läget ser ut just nu vet han inte om så blir fallet. Problemet är nämligen att det kan svämma över och skada tekniken. Han säger att sändningen aldrig skulle genomföras om det på något sätt är skadligt för publiken, det vill säga om det börjar blixtra och åska.

Sändningen är tänkt att börja klockan 20.00.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!