Erika Persson
Erika Perssons nya bilder engagerar. - Foto: Instagram/Erika Persson.

Erika Persson chockar med nya nakenbilder: "WTF"

Gunilla Perssons dotter Erika Persson är ingen blyg viol. På sociala medier lägger hon ofta ut väldigt konstnärligt material – men hennes senaste bilder fick följarna att reagera lite extra.


Den 18 augusti 2002 födde Gunilla Persson dottern Erika. Idag har Erika hunnit bli 20 år gammal och hon bor med sin mamma i det flotta området Pacific Palisades i Los Angeles. Från miljonvillan har de en magisk utsikt över Stilla havet.

Därför har Gunilla Persson hållit Erika Perssons pappa hemlig

Gunilla har har uppfostrat Erika på egen hand och Erikas pappas identitet förblir hemlig. Men i en intervju med journalisten Dorthe Skappel i norska programmet "God kveld" så har Gunilla tidigare berättat mer om varför hon har valt att hålla Erikas biologiska pappa hemlig.

– Det är ett avtal kan man säga, att jag ska vara tyst om vissa saker. Det är av hänsyn till Erika, sa Gunilla i intervjun.

Gunilla Persson var 43 år när hon blev mamma till Erika. Bildkälla: Stella Pictures.

Gunilla Persson: "Erika behöver aldrig arbeta under resten av sitt liv"

Trots att Erikas pappas identitet har förblivit en välbevarad hemlighet så är i alla fall en sak säker – han är nog väldigt rik...

I en intervju med GP år 2012 fick Gunilla frågan hur hon försörjer sig.

– Med pengar från Erikas pappa. En man som inte kan försörja sin kvinna är ingen riktig man enligt min åsikt, sa Gunilla då.

I samma intervju sa Gunilla:

– Jag kan säga att Erika har pengar så att hon aldrig behöver arbeta under resten av sitt liv.

Gunilla Persson har berättat att Erika inte behöver jobba en enda dag i sitt liv. Bildkälla: Stella Pictures.

Erika Persson chockar på Instagram – gång på gång

Om lite mer än en månad fyller Erika 21 år. På Instagram har hon över 55 000 följare, och även på TikTok följs hon av tusentals som gärna tar del av hennes mer konstnärliga innehåll. 

Erikas bilder har ofta engagerat följarna, och i slutet av maj var det flera följare som uttryckte sin oro i hennes kommentarsfält.

Tidigare i veckan så hände det igen. Erika la ut en serie bilder där hon poserade i vit spets. Bilderna – som är tagna av fotografen Cole Lederer – ser ut att vara tagna i en skogsmiljö.

Erikas följare var snabbt framme i kommentarsfältet, och flera rök även ihop med varandra. 

Erika Perssons följare reagerade direkt på bilderna. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält
Det uppstod tjafs i kommentarsfältet...Bildkälla: Instagrams kommentarsfält
En av Erika Perssons följare trodde att hon var "hög". Bildkälla: Instagrams kommentarsfält

Trots att många följare skrev peppande kommentarer och hyllade bilderna, så var det andra som särskilt reagerade på en bild där Erika sitter topless på en äng och har en kraftig böjning på ryggen.

"Näst sista bilen rätt från en skräckfilm!", skrev en person och syftade på Erikas hållning på bilden, medan en annan skrev "WTF".

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!