Torsdag 9 Dec
Stockholm

Gunilla Perssons ord om Erikas hemliga pappa: "Ett avtal"

Gunilla och Erika Persson
Gunilla Perssons ord om Erikas hemliga pappa. Foto: Stella Pictures. Instagram/erikaperss0n

I 18 års tid har Gunilla Persson hållit Erika Perssons pappa hemlig. Men i en intervju med norska "God kveld" så har Gunilla kommenterat det stora hemlighetsmakeriet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den 18 augusti 2002 födde Gunilla Persson dottern Erika. Idag har Erika hunnit bli 19 år gammal och hon bor med sin mamma i det flotta området Pacific Palisades i Los Angeles. Från miljonvillan har de en magisk utsikt över Stilla havet.

Gunilla har har uppfostrat Erika på egen hand och Erikas pappas identitet förblir hemlig. I en intervju med journalisten Dorthe Skappel i norska programmet "God kveld" så berättade Gunilla mer om varför hon har valt att hålla Erikas biologiska pappa hemlig.

Erika Persson. Bildkälla: Instagram/erikaperssOn

"Det är ett avtal"

– Det är ett avtal kan man säga, att jag ska vara tyst om vissa saker. Det är av hänsyn till Erika, säger Gunilla i intervjun.

Gunilla var 43 år gammal när hon blev mamma till Erika. I intervjun får Gunilla frågan om det var ett medvetet beslut att skaffa barn så sent.

– Inte alls. Jag har ville ju ha barn, men inte med fel man. Då blev det bråttom helt plötsligt. Om jag ville ha ett barn var jag tvungen att slå till. Och det gjorde jag, säger Erika i intervjun med god kveld, skriver tv2.no.

Gunilla var tidigare gift med Stephen Linville, men de gick skilda vägar 1990. I en intervju med Expressen har Linville sagt att Gunilla "förstörde sex år av hans liv".

I en intervju med Expressen har Gunilla tidigare berättat om sin romans med prins Albert.

– Jag var faktiskt mycket förälskad i Albert ett tag, berättade Gunilla då.

Kommentera
Kopiera länk
Dela