Linda Skugge
Linda Skugge har skaffat OnlyFans. - Foto: Lisa Arfwidson/SvD/TT /Bild, Staffan Löwstedt/SvD/TT Bild. Bilden är ett montage.

Linda Skugge har skaffat OnlyFans – lägger ut nakenbilder och sexfilmer

Författaren och krönikören Linda Skugge har sedan en tid tillbaka ett konto på OnlyFans där hon lägger ut både nakenbilder och sexfilmer. "Idag ska jag göra videos – här är en lista på vad jag och mina heta kille ska göra...", skriver Skugge på OnlyFans.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Författaren och krönikören Linda Skugge, 49, blev känd för svenska folket redan i mitten av 90-talet som krönikör på Expressen, och sedan då hon medverkade i boken Fittstim. 

Den feministiska boken blev snabbt en klassiker, och blev även omskriven då den innehöll ett brev skrivet av Ulf Lundell till författaren Karolina Ramquist. Ramquist hade i Dagens Nyheter sågat en av Lundells böcker, och det fick Lundell att se rött.

I brevet skrev han bland annat: "Lilla gumman? Hur är det fatt? Har du alldeles kissat på dig den här gången?" och "Saknas pojkvän?".

Belinda Olsson och Linda Skugge, som skrev boken Fittstim. Här ser vi Belinda och Linda 1999. Bildkälla: Mark Earthy/TT Bild

Det gör Linda Skugge idag

Linda Skugge har genom åren släppt över ett 20-tal böcker, och år 2005 nominerades hon till Stora journalistpriset i klassen Årets förnyare. 

Idag är Linda medarbetare på Expressen och där skriver hon både krönikor och personporträtt på profiler som Hanna Hellquist och Carolina Gynning.

Författaren Linda Skugge finns nu på OnlyFans. Bildkälla: Lisa Arfwidson/SvD/TT Bild

På Instagram har Linda Skugge nästan 10 000 följare, och där har innehållet länge kretsat kring träning. De senaste åren har nämligen Linda Skugge tränat hårt och mycket. 

Men den senaste tiden har Lindas träningsbilder varvats med BDSM-material, och sedan i våras så har Linda Skugge även ett konto på OnlyFans – något som hon länkar till på sin Instagram.

Nu avslöjar Paow superlönen på OnlyFans

Det lägger Linda Skugge ut på OnlyFans

På OnlyFans går Linda Skugge under namnet @ladylazarus2 och där har hon i skrivande stund över 1200 likes. Materialet som Linda lägger ut är allt från sexfilmer till nakenbilder, och hon frågar ofta sina prenumeranter vad de önskar att se. 

Författare gav sin man trekant i födelsedagspresent: "De fortsatte utan mig"

Skugge skriver även målande beskrivningar på engelska om vad hennes bilder visar.

Några texter lyder: "Idag kan ni se en video när jag squirtar" och "Idag ska jag göra videos – här är en lista på vad jag och mina heta kille ska göra..."

En del av de beskrivningar som Linda Skugge skrivit på OnlyFans. Texten är censurerad av Nyheter24. Bildkälla: OnlyFans/Linda Skugge

Att prenumerera på Linda Skugges OnlyFans kostar 150 kronor i månaden, och för 3 månader kostar det lite över 350 kronor.

I kommentarsfältet på Linda Skugges Instagram är reaktionerna blandade.

"Älskar att du är stark och vrålsnygg efter 50. Men Only Fans? Du är så så så smart. Du kan inte ha missat all info om denna hallicksida? Eller är det nån form av konstprojekt? Ett skämt?", skriver en följare.

En annan undrar: "Kan någon förklara dessa "smycken". Får lätt panik och känner bara att det känns som något från en annan tid. Kvinnan ska hunsas, låsas fast, göra det mannen ber om. Ett koppel?"

En följare frågar Linda Skugge om det är feminism att ha på sig ett BDSM-halsband, och på den frågan svarar Linda bara kort och gott: "Ja".

Reaktionerna har minst sagt varit blandade på Linda Skugges Instagram. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält