Nu kan du hyra stjärnmäklarens hus i Los Angeles.
Nu kan du hyra stjärnmäklarens hus i Los Angeles. - Foto: Stella Pictures & Instagram

Hyr stjärnmäklarens hus – priset är hissnande

Fastighetsmäklare, investerare och nu "drake" i den senaste säsongen av SVT-succén "Draknästet". Fredrik Eklund har mycket på gång. Nu kan även den som har råd hyra tv-stjärnans hus i Beverly Hills.


Fredrik Eklund blev känd för den stora massan genom sitt medverkande i den amerikanska tv-serien "Million dollar listing", där tittare fick följa honom under hans karriär som fastighetsmäklare på Manhattan i New York. Förutom tv-succen driver han även mäklarfirman "Eklund Stockholm New York AB". Nu är han aktuell i SVT-hitten "Draknästet", i rollen som investerare.

Hyr ut lyxvillan i Beverly Hills

I dokusåpan "Million dollar listing" är vi vana att se Fredrik Eklund röra sig på Manhattan i New York, men faktum är att han år 2020 flyttade till den amerikanska västkusten, tillsammans med maken Derek Kaplan och parets gemensamma barn. Huset familjen flyttade in i hade vid tillfället en prislapp på 77 miljoner kronor.

Läs mer: Fredrik Eklunds stora livsbeslut – flyttar till Los Angeles

Nu kan den som har pengar över hyra stjärnmäklarens hus i det exklusiva området Coldwater Lane, i den välbärgade Los Angeles stadsdelen Beverly Hills. Prislappen för hyran landar på hissnande 600 000 kronor i månaden, skriver Breakit.

SVT
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!