Nu kan du hyra stjärnmäklarens hus i Los Angeles.
Nu kan du hyra stjärnmäklarens hus i Los Angeles. - Foto: Stella Pictures & Instagram

Hyr stjärnmäklarens hus – priset är hissnande

Fastighetsmäklare, investerare och nu "drake" i den senaste säsongen av SVT-succén "Draknästet". Fredrik Eklund har mycket på gång. Nu kan även den som har råd hyra tv-stjärnans hus i Beverly Hills.


Fredrik Eklund blev känd för den stora massan genom sitt medverkande i den amerikanska tv-serien "Million dollar listing", där tittare fick följa honom under hans karriär som fastighetsmäklare på Manhattan i New York. Förutom tv-succen driver han även mäklarfirman "Eklund Stockholm New York AB". Nu är han aktuell i SVT-hitten "Draknästet", i rollen som investerare.

Hyr ut lyxvillan i Beverly Hills

I dokusåpan "Million dollar listing" är vi vana att se Fredrik Eklund röra sig på Manhattan i New York, men faktum är att han år 2020 flyttade till den amerikanska västkusten, tillsammans med maken Derek Kaplan och parets gemensamma barn. Huset familjen flyttade in i hade vid tillfället en prislapp på 77 miljoner kronor.

Läs mer: Fredrik Eklunds stora livsbeslut – flyttar till Los Angeles

Nu kan den som har pengar över hyra stjärnmäklarens hus i det exklusiva området Coldwater Lane, i den välbärgade Los Angeles stadsdelen Beverly Hills. Prislappen för hyran landar på hissnande 600 000 kronor i månaden, skriver Breakit.

SVT
/
/
Senaste nytt

TV4 svarar på tittarkritiken efter Robinson-finalen: "Vann verkligen Pelle?"

"Vem bor här?" stoppas – då återvänder programmet i SVT

"Vem bor här?", som vanligtvis sänds på söndagar, kommer inte att sändas i helgen och faktum är att programmet inte återvänder förrän nästa år.

The Smile till Way Out West

The Smile är klara för sommarens upplaga av Way Out West. Radioheads "lillasyster", som består av Thom Yorke, Jonny Greenwood och Tom Skinner är även aktuella med nya albumet "Wall of eyes" som släpps i januari.

Nyhetsmorgon-profilernas ursäkt till tittarna i livesändning: "Vi måste be om ursäkt"

Under fredagens sändning av Nyhetsmorgon bjöds på en rejäl skrattfest vilket fick Steffo att inte kunna hålla tårarna tillbaka. Efter incidenten kände sig Nyhetsmorgon-profilerna sig nödgade att be tittarna om ursäkt.

"Baldur's gate 3" blev årets spel

2 timmar sedan
"Baldur's gate 3" blev den stora vinnaren vid spelgalan Game Awards i Los Angeles. Det hyllade fantasyrollspelet korades bland annat till årets spel. Några svenska priser blev det däremot inte den här gången.

"Reacher"-skaparen pensioneras – men inte serien

idag 06:06
Med fler än 200 miljoner sålda böcker är Lee Child en av världens mest säljande författare. Men nu har han gått i pension. Böckerna om Jack Reacher kommer i fortsättningen att skrivas av Childs bror Andrew.