Fredrik Eklund flyttar till LA
Fredrik Eklund flyttar till Los Angeles - Foto: Stella pictures, Los Angeles

Fredrik Eklunds stora livsbeslut – flyttar till Los Angeles

Det var på Instagram som stjärnmäklaren Fredrik Eklund avslöjade att han och familjen flyttar till Los Angeles, efter att ha bott många år i New York.


Fredrik Eklund, 42, är den svenska stjärnmäklaren som har under flera år tagit fastighetsbranschen i New York med storm. I programmet Million Dollar Listing har vi fått följa hans resa när han säljer lyxlägenheter till överklassens överskikt.

"Det var lite känslosamt"

Nu har Eklund packat resväskorna. För på Instagram avslöjar mäklaren att han och familjen flyttar till västkusten och Los Angeles.

”Igår flyttade vi till Los Angeles. Det var lite känslosamt för mig att se hur uppspelta barnen var över att ombord på flygplanet. Vi kom till vårt nya hus i Beverly Hills och beställde hem sushi till poolen medan vi såg den fantastiska solnedgången över staden nedanför”, skriver han på Instagram.

Fredrik Eklund flyttar med familjen till Los Angeles. BIldkälla: Stella pictures

Million Dollar Listing fortsätter med Eklund i huvudrollen

Vi kommer fortfarande få följa Eklund i tv-rutan i serien. Men inför nästa säsong väntas vi få se han resa runt, bland annat till Miami och New York, men också få se Eklund försöka erövra fastighetsbranschen i Los Angeles.

"Gissa om jag har fjärilar i magen just nu:  den här helgen ska vi ta barnen till stranden för första gången. Jag var ute och kikade i morse. Jag är så tacksam för det varma välkomnandet här, samtidigt som jag vill klargöra att min business i New York kommer att expandera med mig väldigt närvarand.", skriver han i inlägget.

Eklund är gift med konstnären Derek Kaplan, 44, som han delar barnen Milla och Fredrik Jr med.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tittar du på Million Dollar Listing?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

Många avhopp från Eurovision i Malmö

Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

1 timme sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

2 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".

"Jakt" – på liv och död

2 timmar sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

3 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.