Fredrik Eklunds stora livsbeslut – flyttar till Los Angeles

- 12/07/2019, 14:19

Det var på Instagram som stjärnmäklaren Fredrik Eklund avslöjade att han och familjen flyttar till Los Angeles, efter att ha bott många år i New York.

Fredrik Eklund, 42, är den svenska stjärnmäklaren som har under flera år tagit fastighetsbranschen i New York med storm. I programmet Million Dollar Listing har vi fått följa hans resa när han säljer lyxlägenheter till överklassens överskikt.

"Det var lite känslosamt"

Nu har Eklund packat resväskorna. För på Instagram avslöjar mäklaren att han och familjen flyttar till västkusten och Los Angeles.

”Igår flyttade vi till Los Angeles. Det var lite känslosamt för mig att se hur uppspelta barnen var över att ombord på flygplanet. Vi kom till vårt nya hus i Beverly Hills och beställde hem sushi till poolen medan vi såg den fantastiska solnedgången över staden nedanför”, skriver han på Instagram.

Fredrik Eklund
Fredrik Eklund flyttar med familjen till Los Angeles. BIldkälla: Stella pictures

Million Dollar Listing fortsätter med Eklund i huvudrollen

Vi kommer fortfarande få följa Eklund i tv-rutan i serien. Men inför nästa säsong väntas vi få se han resa runt, bland annat till Miami och New York, men också få se Eklund försöka erövra fastighetsbranschen i Los Angeles.

"Gissa om jag har fjärilar i magen just nu:  den här helgen ska vi ta barnen till stranden för första gången. Jag var ute och kikade i morse. Jag är så tacksam för det varma välkomnandet här, samtidigt som jag vill klargöra att min business i New York kommer att expandera med mig väldigt närvarand.", skriver han i inlägget.

Eklund är gift med konstnären Derek Kaplan, 44, som han delar barnen Milla och Fredrik Jr med.

Bilden kan inte visas :(

Tittar du på Million Dollar Listing?