Madonna
Madonnas fans är oroade över hennes mående. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Madonnas fans i tårar: "Du måste sluta"

Madonna hittades livlös i sitt hem, men kunde återuppväckas med medlet Narcan som används vid överdoser. Madonnas fans är nu oerhört oroade över hennes mående.


Superstjärnan Madonna, 64, har det senaste året oroat sina fans rejält. I slutet av oktober i fjol la hon ut ett klipp som fick hennes följare att reagera starkt. Detta då hon såg ut att ha gjort flera omfattande skönhetsingrepp och operationer. "Snälla sök hjälp" och "Jag är ledsen men det här ser läskigt ut" var några reaktioner.

Madonna. Bildkälla: Stella Pictures.

Utöver skönhetsoperationerna har Madonna lagt ut udda uttalanden på sociala medier som har fått fansen att undra vad det är som försiggår egentligen. "Jag har en bekännelse att dela med mig av. Jag är inte omskuren", skrev Madonna på sociala medier i vintras – och raderade sedan inlägget.

I samma veva visade hon även resultatet av vad som såg ut som en bröstförstoring som hade gått snett.

Madonna hittades livlös

Men värre skulle det bli. Den 24 juni hittades Madonnas "livlösa kropp" i hennes hem i New York. Hon fick omedelbart en spruta med medlet Narcan. I Sverige går Narcan under namnet Naloxon, och det används som ett motgift när någon har tagit en överdos opioider så som heroin, fentanyl, morfin eller smärtstillande preparat som OxyContin. 

Den amerikanska tidningen Radaronline skriver, via Page Six, att Narcan-sprutan användes för att motverka septisk chock och inte drogöverdos.

Madonna hittades livlös i sitt hem. Bildkälla: Stella Pictures.

Medlet funkade på Madonna, som återuppväcktes och kunde föras till sjukhus. Hennes manager Guy Osear har meddelat att Madonna hade drabbats av en bakteriell infektion och att hon kommer att bli återställd.

6 skandalstjärnor som oroar fansen: "Snälla sök hjälp"

Fansen oroade över Madonna 

På Instagram har Madonna över 19 miljoner följare, och i dagarna har hennes kommentarsfält fullkomligen exploderat då fansen nu vädjar till henne om att ställa in den stundande turnén The Celebration Tour. 

Planen är att Madonna ska spela i Europa och Nordamerika, och 84 datum är spikade. 

Turnépremiären är uppskjuten men turnén kommer att genomföras – något som flera av hennes trogna fans menar är helt uppåt väggarna då de vill att hon ska prioritera sin hälsa och sitt välmående

Madonnas fans är oroade över hennes mående. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!