Stockholm

6 skandalstjärnor som oroar fansen: "Snälla sök hjälp"

6 kändisar vars beteende oroar fansen.
Flera kändisar har betett sig så märkligt att fansen nu oroar sig för deras hälsa. Foto: Instagram/Stella Pictures. Bilden är ett montage.

​Nakenbilder, droger, dickpics, obegripliga texter, Hitler-hyllningar, hot och märkliga videos. Det här är de manliga och kvinnliga kändisarna vars fans nu är djupt oroade över deras hälsa – och i vissa fall befarar det värsta. "Snälla sök hjälp innan det är för sent", uppmanar nu fansen.

I 13 års tid hade Britney Spears en förmyndare i form av sin pappa Jamie Spears. Detta då Britney tidigare drabbats av flera sammanbrott. Hon försökte bland annat ta sitt liv, och utsatte även sina barn för fara. 

Läs mer

Britney Spears nakenbilder väckte oro hos fansen

I 13 års tid hade Britney Spears en förmyndare i form av sin pappa Jamie Spears. Detta då Britney tidigare drabbats av flera sammanbrott. Hon försökte bland annat ta sitt liv, och utsatte även sina barn för fara. 

I november 2021 blev Britney fri från sitt förmyndarskap. Sedan dess har hon hunnit gifta sig med sin pojkvän Sam Asghari. Hennes beteende på sociala medier har blivit allt märkligare, och fansen är nu djupt oroade över hennes mående.

Britney Spears beteende på sociala medier har blivit allt märkligare. Bildkälla: Stella Pictures.

På Instagram har Britney lagt ut hundratals nakenbilder, osammanhängande texter och dansvideos. 

Till en nakenbild skrev Britney: "Jag gillar att suga!!! Aldrig professionella bilder...suga kommer lätt för mig. Fortsätt applådera hora!!!".

En av många nakenbilder som Britney Spears lagt ut. Bildkälla: Stella Pictures.

Hon har även vikthånat artisten Christina Aguilera – något som fick fansen att reagera med ilska och besvikelse. "Hon har tappat det helt. Så sorgligt" och "Något är väldigt fel här" är några reaktioner som nyligen kommit in i Britneys kommentarsfält, där det ofta är fullständig kaos då fansen uppmanar Britney att söka professionell hjälp.

Britney Spears fans är djupt oroade över hennes mående. Bildkälla: Stella Pictures.

Madonnas fans oroade över hennes hälsa: "Sök hjälp"

Superstjärnan Madonna har den senaste tiden betett sig väldigt underligt på Instagram. Hennes videos har förvirrat fansen, och mängden skönhetsingrepp som Madonna har gjort har nu oroat fansen.

Madonnas bilder oroar hennes trogna fans. Bildkälla: Instagram/madonna

I kommentarsfältet på Madonnas Instagram är det flera trogna fans som ifrågasätter hennes beteende och undrar om det inte finns någon i hennes närhet som kan kolla till henne. "Snälla sök hjälp" och "Jag är ledsen men det här ser läskigt ut" var några reaktioner på hennes senaste bilder och videos.

Madonnas bilder och videos skapar förvirring hos följarna. Bildkälla: Instagram/madonna
Madonna la ut de här bilderna på sin Instagram. Bildkälla: Instagram/madonna

Kanye West hyllar Adolf Hitler

Rapstjärnan Kanye West har ofta betett sig aningen speciellt på sociala medier. Genom åren har han bland annat hängt ut sin ex-fru Kim Kardashian och hennes mamma Kris Jenner. 

Under tiden Kim var tillsammans med Pete Davidson så hotade Kanye även honom.

Men den senaste tiden har Kanyes beteende eskalerat, och efter att han gjort flera antisemitiska uttalanden och hyllat Adolf Hitler så blev han avstängd från både Instagram och Twitter. 

Klädjätten Adidas, som samarbetat med Kanye i många år och hans märke Yeezy, bröt även de samarbetet med Kanye. 

Kanye har öppet berättat att han har bipolär sjukdom. Bipolaritet kan ge maniska skov och psykoser, något som 1177 har skrivit om här.

Kanye West. Bildkälla: Stella Pictures

Reklamfilmen med Jessica Simpson chockade följarna

"Är hon OK?", "Något står inte rätt till här", "Mitt hjärta brister, hon ser så sjuk ut", "Jag tror att alla är genuint oroade" och "Hon ser inte frisk ut" var några reaktioner på en reklamvideo som Jessica Simpson delade i höstas.

Flera av fansen skrev att Jessica sluddrade när hon pratade, och drog likheter till Britney Spears. Jessica Simpson svarade på kritiken och förklarade för sina följare att hon varit nykter i fem års tid.

Jessica Simpsons anade att något inte stod rätt till med sångerskan. Men själv menar hon att hon mår kanon. Bildkälla: Instagram/jessicasimpson

Bilderna på Cara Delevingne spreds över hela världen

I oktober 2021 spreds bilder på supermodellen Cara Delevingne på en flygplats i Van Nuys, Kalifornien. På bilderna såg Cara ovårdad ut, hon gick runt i strumplästen på gatan och betedde sig "udda". 

På flygplatsen gick hon ombord på ett privatplan som ägs av Jay-Z, och sedan lämnade hon planet kort efter, något som då rapporterades av Page Six.

Under hela 2022 har Cara hamnat i bisarra situationer och i maj photobombade hon rapstjärnan Megan Thee Stallion på Billboard-galan. 

Cara greppade tag i Megans kläder på röda mattan. Bildkälla: Stella Pictures.

Bilderna blev uppmärksammade, och Cara förklarade i efterhand att hon bara ville stötta Megan på röda mattan, skrev E! Online. På Instagram uttrycker Caras följare sin oro, och kommentarer som "sluta ta droger" och "Är du okej?" är nu vardagsmat. 

Cara Delevingne. Bildkälla: Stella Pictures.

Mötley Crue-stjärnan Tommy Lee la ut nakenbild på Instagram

Mötley Crue-stjärnan Tommy Lee har inte levt som en söndagsskolelärare direkt. Genom åren har han varit beroende av alkohol och droger, och han har även använt sig av både heroin och kokain. 

Han har tidigare berättat att han tog heroin för 10 000 kronor om dagen.

De senaste åren har Tommy Lee varit nykter och drogfri, men i slutet av sommaren 2022 var det många fans som började ana oråd och misstänkte att han hade tagit ett återfall.

Hade Tommy Lee börjat dricka och knarka igen? På Instagram la han nämligen ut en helt ocensurerad snoppbild. Till bilden skrev han "Oops".

Tommy Lee la ut en nakenbild på Instagram. Innan dess hade han delat flera märkliga klipp på sig själv. Bildkälla: Instagram/tommylee

Ett par dagar innan han la ut snoppbilden så hade han publicerat flera märkliga videos på sig själv där han strosade runt på gatorna mitt i natten. I klippen såg han påverkad ut. Kommentarerna rasade in.

"Tommy det är dags att lägga ifrån sig telefonen nu", "Tommy du är ju hög som ett hus", "Gå och lägg dig", "Behöver du hjälp?", "Vi blir oroliga för dig nu och "Något står inte rätt till här".


Premium
Engångsbetalning - snabbt och enkelt
Detta är en låst artikel. Logga in om du redan har köpt den.
Läs våra köpvillkor här.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.