Zlatan och Dada
Bilden på Zlatan och Dada blev genast en snackis. - Foto: Maja Suslin/TT Bild, Christine Olsson/TT Bild.

Kaos efter svenska stjärnans bild med Zlatan: "Farlig duo"

Dada Bozela känner vi igen som Ravy i "Snabba cash". En bild på Dada och Zlatan har nu blivit en het potatis i sociala medier – och vi förstår varför.


Sveriges bästa fotbollsspelare genom tiderna – Zlatan Ibrahimovic, 41, gick nyligen i pension. Efter att ha spelat i klubbar som Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, AC Milan, Paris Saint Germain och Manchester United så gjorde Zlatan sin sista tid som proffsspelare i först LA Galaxy, för att sedan göra comeback i Milan.

Där spelade han de tre sista åren av sin karriär, och den 4 juni 2023 så la Zlatan fotbollsskorna på hyllan för gott.

Zlatan efter sin sista match för Milan på San Siro. Bildkälla: AP Photo/Antonio Calanni/TT Bild

Beslutet att han skulle avsluta sin karriär höll han för sig själv in i det sista.

– Saken är den att ingen visste om det här beslutet. Jag ville att alla skulle veta det på en och samma gång, sa Zlatan på en presskonferens i samband med att han gick i "pension".

Sedan Zlatan höll sin presskonferens tycks han ha umgåtts med familjen och haft lite kvalitetstid med sambon Helena Seger, 52. I slutet av juni gick paret på Coldplays konsert på stadion San Siro i Milano. Mer om parets kväll på konserten – och Zlatans gulliga gest till Helena – kan du läsa mer om här.

Zlatan och Helena Seger lever livet. Bildkälla: Stella Pictures.

Zlatan och Dada Bozela på bild ihop

Utöver Coldplay-konserten så har Zlatan hunnit ta det lite lugnt på hemmaplan också. Och kort före midsommar så sprang han på Snabba Cash-stjärnan Dada Bozela, som kanske är mest känd för sin roll som Ravy i Netflix succéserie Snabba cash.

Dada Bozela. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT Bild

På Instagram la Dada nyligen ut bilden på honom och Zlatan, och nu har även Instagramkontot OrtenSverige snappat upp bilden som genast har blivit något av en likeraket. Kanske inte konstigt då det minst sagt är två legender på bilden.

I kommentarsfältet har skämten genast börjat hagla in, och en diskussion om vem det var som ville ta bild med vem har såklart spårat ur – på ett väldigt humoristiskt sätt. Några reaktioner på bilden lyder:

"Ravy och ett fan"

"Ravy tror att Zlatan vill ta bild med honom"

"Hahaha undra vem som ville ha bild me vem"

"Farlig duo"

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!