Bingo visar upp sitt blödande ansikte på Instagram.
Bingo visar upp sitt blödande ansikte på Instagram. - Foto: Skärmavbild Instagram/Jessica Gow/TT

​Bingo Rimér​ slagen med golfklubba – visar upp sitt blodiga ansikte: "Ganska saftigt köttsår"

Bingo Rimér​, 48, var ute och spelade golf med sin son, när han råkade få sig en rejäl smäll av klubban. På sin Instagram visar han upp det blödande såret och beskriver det som "ett ganska saftigt köttsår".


Bingo Rimér, 48, är en svensk fotograf och entreprenör. Han har bland annat fotograferat för tidningsmagasinen Slitz, och Café.

Bingo Rimér och kärleken Julia Franzén har varit ett par sedan 2022, men i maj så tog paret relationen till nästa nivå och förlovade sig, något som Nyheter24 skrivit mer om.

Paret är mycket förälskade och har nu börjat en resa att skaffa barn ihop. Bingo har sedan tidigare tre barn dottern Nova, samt sönerna Ringo och Rambo.

Bingo Rimér slagen med golfklubba i huvudet

Under torsdagen delade Bingo med sig av en obehaglig video på sitt Instagramkonto. Han hade nämligen blivit träffad av en golfklubba i huvudet.

I videon kan man se hur det rinner blod från hans ansikte.

"Fick precis en golfklubba i skallen. En jävla smäll. Som tandläkarson så är jag glad att inte klubban träffade rakt på mitt välkända leende. Kunde gått riktigt illa. Men behöver jag sy? Om det blir ett ärr så är det en nyttig lärdom. Stå inte bakom ditt barn som tränar med en drive. Det gjorde jag. Så dumt.", skriver Bingo under videon.

Bingo Rimér visar upp sitt sår på Instagram. Foto: Skärmavbild bingorimer/Instagram

Han passar även på att lugnan flickvännen Julia i texten.

"Julia om du ser det här. Jag är ok. Du behöver inte kasta dig på ett flyg hem. Det är bara ett ganska saftigt köttsår. Jag överlever detta.", skriver han.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!