Det är en dramatisk skillnad i utseende när dragshow-stjärnan Admira Thunderpussy tar av sig scenkläderna.
Det är en dramatisk skillnad i utseende när dragshow-stjärnan Admira Thunderpussy tar av sig scenkläderna. - Foto: Ida Åkesson/Stella Pictures och Mickan Palmqvist/TT

Avsminkad: Så ser dragstjärnan Admira Thunderpussy ut utan smink

Hon underhåller det svenska folket med sång, dans, glitter och glamour. Men hur ser "Drag Race"-vinnaren Admira Thunderpussy ut när sminket åker av? Se de avslöjande bilderna här.


På tisdagen entrade den prisbelönta drag-artisten Admira Thunderpussy Allsång på Skansen där hon bjöd upp till dans med den dansanta låten" Ave Admira". Men bakom scenen är det ett helt annat ansikte som döljer sig under det glammiga sminket.

Personen bakom det glammiga sminket är Adam Risberg, 29, och han har arbetat med drag i flera års tid. Men det var när han utsågs till vinnaren av den svenska upplagan av "Drag Race" 2023 som svenska folket bekantade sig med dragprofilen.

Admira Thunderpussy. Foto: admirathunderpssy/Instagram

Och så här ser dragstjärnan ut när peruken och sminket åker av.

Adam Risberg är drag-ikonen Admira Thunderpussy. Foto: admirathunderpssy/Instagram

Som de flesta dragshowstjärnor är 29-åringen nästan oigenkännlig utan det dramatiska sminket och de extravaganta kläderna.

På sin Instagram-profil lägger Adam Risberg upp bilder på när han är stylad som Admira Thunderpussy, men även när han rockar en mer "casual" look.

Hade du känt igen "Drag Race"-vinnaren utan sminket om du såg honom ute på stan?

Drag race-vinnaren Admira Thunderpussy om frågan alla ställer: "Hur lång är du?"

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!