Molly Rustas och Ross Andrew Paquette
Molly Rustas och Ross Andrew Paquette. - Foto: Stella Pictures, Instagram/mollyrustas. Bilden är ett montage.

Ross Andrew Paquette ryter ifrån efter frågan om Molly Rustas graviditet

Molly Rustas är gravid med sitt andra barn, något hon meddelade på Instagram under onsdagen. Nu kommenterar hennes ex Ross Andrew Paquette det hela.


Molly Rustas och Ross Andrew Paquette gjorde slut i augusti 2023

Influencern Molly Rustas, 29, har över 220 000 följare på Instagram och uppdaterar där ofta om sitt oerhört glamourösa liv med resor, exklusiva kläder och även lite familjeliv.

Molly har sonen Charlie, som föddes i april 2022, tillsammans med Ross Andrew Paquette. Den kanadensiske Ross jobbar inom tech, och är vd och grundare av bolaget Maropost.

Andrew Ross Paquette och Molly Rustas. Bildkälla: Instagram/andrewrosspaquette

Molly och Ross träffades på Ibiza år 2018, och på nyårsafton 2020 mot 2021 så förlovade sig paret. Men fram till altaret hann de aldrig. 

Det började med att paret la ut sin enorma våning på Östermalm till försäljning. Därefter avföljde Ross alla Mollys vänner – och Mollys företag.

Så i början av augusti stod det klart att Molly och Ross efter den turbulenta tiden går skilda vägar.

"Jag och min fästman har separerat. Livet blir inte alltid som du har tänkt dig. Det är dags att läka", skrev Molly på Instagram.

Samtidigt så syntes Ross festa loss på den exklusiva strandklubben Beso beach Formentera i Spanien.

Ross Andrew Paquette och Molly Rustas. Bildkälla: Instagram/mollyrustas

Molly Rustas besked – är gravid med sitt andra barn

Under gårdagen gick Molly Rustas ut med det glädjande beskedet att hon är gravid och väntar sitt andra barn.

"Jag kan knappt bärga mig tills du ska bli storebror", skrev Molly till ett klipp där hon busade med sonen Charlie och visade sin bebisbula.

Lyckönskningarna och gratulationerna strömmade in på Mollys Instagram. Men i kommentarsfältet på Ross Instagram såg det lite annorlunda ut.

"Du gjorde henne gravid och stack", skrev en följare varpå Ross svarade: "Hennes val inte mitt". Andra följare skrev att Ross borde "växa upp", på vilket han svarade "get a life".

Ross Andrew Paquette svarar en följare som riktade kritik mot honom. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält

På sin Instagram Story la Ross sedan upp en story där han skrev: "Alla uppbrott är en sorglig historia. Jag kommer alltid att vara full av tacksamhet för minnena och kärleken vi delade", följt av ett hjärta

Ross Andrew Paquette la ut en Instagram-story där han skrev att varje uppbrott är sorgligt, men att han är tacksam för alla minnen och kärleken han fick dela med Molly. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!