Pernilla Wahlgren och Carola Häggkvist
Pernilla Wahlgren och Carola Häggkvist går "way back" – och kanske är det därför Pernilla kan ge lite syrliga hintar... - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Pernilla Wahlgrens syrliga ord om Carolas klädstil: "Har hon glömt…?"

Det är inte alltid helt lätt att hänga med i årets modetrender. Fråga bara Pernilla Wahlgren...


Skräddarsytt, smörgult, rött, quiet luxury, goth, läder och att visa benen. Det är några av höstens stora modetrender om man får tro tidningar som Elle, Vogue och svenska Damernas värld.

I det senaste avsnittet av Pernilla Wahlgren och Sofia Wistams podd "Wahlgren & Wistam" så diskuterar Pernilla och Sofia höstens stora trender, och det här med bara ben blir en het potatis i studion. Sofia Wistam tar upp Pernillas dotter Bianca Ingrosso som exempel.

– Man ska visa mycket ben. På Biancas Instagram ser det ut som att hon har glömt kjolen eller byxorna. Man har kavaj, eller en tröja och boots och ingenting under, säger Sofia Wistam.

Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures.

Men det visar sig att Bianca inte är ensam om att skippa underdel. Pernilla har lagt märke till en annan svensk kändis som inte är så förtjust i byxor – nämligen Carola Häggkvist. Utöver att Carola under sin turné ofta synts i en gnistrande body som scenklädsel så är det nog inte bara det som Pernilla har reagerat på...

Carola Häggkvists fans oroade över hennes diet: "Nu får du sluta"

Carola Häggkvist och Pernilla Wahlgren under en presskonferens för Allsång på Skansen tidigare i år. Bildkälla: Claudio Bresciani/TT Bild

På Instagram la nämligen Carola för några dagar sedan ut ett klipp där hon sprang runt vid en bilväg klädd i endast jeansskjorta och sneakers.

"Ser ut som du glömde byxorna också", skrev en uppmärksam följare.

Carola har alltid gått sin egen väg...Bildkälla: Instagram/carola
Pernilla Wahlgren och Carola Häggkvist har känt varandra i många år. Bildkälla: Stella Pictures.

I podden skickar Pernilla en liten gliring till Carola...

Pernilla Wahlgren försöker hänga med i årets modetrender. Bildkälla: Stella Pictures.

– Då är Carola inne, för jag såg henne på något klipp och tänkte ”har hon glömt byxorna hemma”. Men då är det inne, säger Pernilla i podden.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!