Carolina Gynning
Carolina Gynnings följare på Instagram blev förvirrade efter hennes bild. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Förvirring efter festbilden på Carolina Gynning: "Hela ansiktet är..."

Carolina Gynning la ut en bild på sig själv när hon var fixad för en festkväll på stan. Men följarna blev rejält förvirrade av bilden då de inte alls kände igen Carolina.


Carolina Gynning, 44, går från klarhet till klarhet. Med över 600 000 följare på Instagram och en lukrativ karriär som både konstnär och poddare så blomstrar onekligen affärerna för Gynning. 

Som om inte det vore nog med kreativitet så är Carolina även framgångsrik som skådespelare, och nyligen såg vi henne i en roll i Ruben Östlunds hyllade "Triangle of Sadness".

Under sina år i rampljuset har Carolina Gynning alltid uppmärksammats för sitt kärleksliv. Idag är Carolina tillsammans med Viktor Philipsson som hon har dottern Vilda tillsammans med. Sedan tidigare har Carolina döttrarna Adele och Alicia.

Carolina Gynning. Bildkälla: Stella Pictures.

Carolina Gynnings följare förvirrade efter bilden

I helgen var Carolina sugen på att ge sig ut på en festkväll, och på Instagram bjöd hon följarna på en bild av hur hon såg ut inför kvällens eskapader. Carolina körde på ett stort halsband från Chanel och skinnjacka.

Sminkad blev Gynning av makeupartisten Linda Fernström, som är van att sminka svenska kändisar inför deras framträdanden i tv. På sin Instagram visar Fernström sminkningar hon gjort på bland andra Jenny Strömstedt, Carola Häggkvist, Camilla Läckberg, Pernilla Wahlgren, Charlotte Perrelli och Tilde de Paula.

Men när Carolina la ut en bild på sin look för kvällen så blev hennes följare något förvirrade. De kände nämligen inte igen henne. Alls. 

Carolina Gynnings följare blev förvånade av hennes bild på Instagram. Bildkälla: Stella Pictures.

Flera kommentarer har trillat in från följare som inte känner Carolina, och flera är det som spekulerar kring om Gynning har något filter på bilden.

Så här lyder några reaktioner på Gynnings bild:

"Det ser inte ut som du. Ta det inte fel, men tycker du är finast som du brukar se ut."

"Det är givetvis en skitsnygg bild. Men jag tycker hon är snyggast där hon ser ut som hon vanligtvis gör. Det är ibland svårt att formulera sig rätt då man inte vill kränka/att det landar fel."

"Jag trodde det var en annan person."

"Va är det du?? Snygg hur som!!"

"Ser inte ut som dig"

"Exakt vad jag skulle säga: Denna tjej/kvinna ser inte alls ut som Carolina G ... Såå OLIK dig -, men ta det inte fel!"

"Tyckte inte heller det ser ut som Gynning. Tittade flera gånger… otroligt söt så klart men ikke likt henne."

"Ja, hela ansiktet ser helt annorlunda ut ... Dock inget ont menat med det sagda!"

"Ser verkligen inte ut som du"

Carolina Gynnings bild på Instagram fick följarna att klia sig i huvudet. Bildkälla: Instagrams kommetnarsfält


Carolina Gynning själv har inte svarat på följarnas kommentarer.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!