Rebecca Stella har blivit mamma igen.
Rebecca Stella har blivit mamma igen. - Foto: Anders Wiklund/Fredrik Sandberg/TT

Rebecca Stella har blivit mamma igen: "Vi är överlyckliga"

Under måndagseftermiddagen gick Rebecca Stella, 37, ut på Instagram och berättade att hon blivit mamma igen till en liten tjej.


Rebecca Stella, 37, är en svensk programledare, poddare och influencer. Hon har bland annat jobbat som programledare för Project Runway Sverige och Paradise Hotel. På Instagram heter hon rebecca_stella har över 470 000 följare.

Rebecca Stella har fått sitt andra barn

Det var i februari som Rebecca Stella gick ut med att hon var gravid. Rebecca Stella och maken Manny Dion, 42, har sedan tidigare sonen Dion, som nu blivit storebror.

På sin Instagram lade Rebecca Stella upp en bild på sin hand som kramas av sin nyfödda dotter. Under bilden skrev hon att dottern är tre veckor tidig och att det var en underbar överraskning.

– Välkommen till världen vår söta lilla tjej, du är helt perfekt! Bara timmar efter babyshowern gick vattnet och vår dotter bestämde sig för att göra entré tre veckor för tidigt - den största och mest underbara överraskningen. Vi är överlyckliga, och vår familj är komplett, skriver Rebecca Stella på sin Instagram.

Flera kända ansikten gratulerar paret

Under bilden så gratulerar flera kända ansikten Rebecca Stella och hennes nyfödda dotter. Däribland Pernilla Wahlgren, Parisa Amiri och Kenza.

Stort grattis!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!