Bianca Ingrosso och Patrick Cehlin Bildkälla: Stella  Pictures
Bianca Ingrosso och Patrick Cehlin Bildkälla: Stella Pictures

Bianca Ingrossos första ord om Patrik Cehlin

Under sommaren har Bianca Ingrosso setts med hockeyspelaren Patrick Cehlin vid sin sida. Nu kommenterar hon första gången deras relation.


Bianca Ingrosso, 28, har varit singel sedan hon och ex-pojkvännen Phillipe Cohen, 29, gjorde slut sommaren 2022. Nu har det spekulerats om att hon har träffat hockeyspelaren Patrick Cehlin, 32.

Under Kristallengalan 2023 tog hon hem priset för årets underhållningsprogram för sin talkshow BIANCA. 

– Gud jag skakar så mycket. Det känns jättebra!, sa hon i programmet.

I ungefär en månads tid har Bianca befunnits sig utomlands på bland annat Palma, Mallorca men även en liten tripp till Ibiza . 

Bianca Ingrosso Bildkälla:Stella pictures

Bianca Ingrossos resa med Patrick Cehlin

På Biancas Instagram har vi fått se henne på Ibiza med vännerna Donya Hosseini, 24, och Alice Stenlöf, 27. Men även manliga vänner befann sig på resan. En av dem var ingen mindre än Patrik Cehlin. På många av bilderna fick man se Patrick Cehlin vid Bianca Ingrossos sida. 

Patrick Cehlin är en välkänd svensk hockeyspelare. Han har tidigare spelat för Djurgårdens IF, men han har även ett förflutet i NHL. Patrick Cehlin har nu lagt av med hockeyspelandet, med anledning av att han drogs med en hjärnskakning som han aldrig riktigt återhämtade sig ifrån.

När Bianca gästade "Vad Fan Hände" podden ville Alice Stenlöf prata mer om Patrick, som Bianca även döpt till "Ibiza boy" i sin mobiltelefon.  

–  Alltså "Ibiza boy" kan vi prata mer om honom, sa Alice Stenlöf i podden. 

– Han är fantastisk, han och hans kompis och hela deras gäng har en underbar energi, sa Bianca då.

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso på kristallen Bildkälla: Stella pictures

Bianca Ingrossos nya ord om Patrick Cehlin

Nu avslöjar Bianca Ingrosso ytterligare detaljer om hur relationen med Patrick Cehlin ser ut. Det är när Bianca Ingrosso får frågan om vad som händer i kärlekslivet hon berättar: 

– Nej men det går bra. Han är otrolig, vi ses, alltså han är en jättenära vän till mig. Ehm, och hela hans gäng är underbart, vi har haft en fantastisk sommar, så att vi är jättebra vänner, säger hon till Aftonbladet

Hon får även frågan om det är något mer än vänskap som ligger bakom. 

– Det vet man inte, säger hon till Aftonbladet och fortsätter:

– Gud vad svårt det här är, när man varit singel så här länge och ska svara på sådana här frågor. Men det vet man ju aldrig, han är otrolig, en fantastisk människa.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!