Bingolotto
Vad tyckte publiken? - Foto: TT/Nyhetsbyrån

Starka reaktioner efter första Bingolotto utan Stefan Odelberg

Under premiären av Bingolotto fick vi se första programmet utan Stefan Odelberg. Det väckte kraftfulla reaktioner hos tittarna.


Stefan Odelberg, 49, har varit ordinarie programledare för Bingolotto sedan hösten 2020 och har varit mycket populär hos tv-tittarna. Han styrde skutan tillsammans med Lotta Engberg, 60. 

Men för ett tag sedan slutade Stefan Odelberg som programledare för Bingolotto. 

Istället fick vi se den nya programledaren Daniel Norberg, 33. Söndagen blev en minnesvärd kväll då Daniel Norberg debuterade och tittarna var snabba med att uttrycka sina åsikter om hans medverkan. 

Daniel Norberg. Bildkälla: Stella Pictures

Härlig stämning i studion under Bingolotto

Daniel Norberg är en erfaren programledare. Han gjorde sin första tv-debut som medverkande i Idol 2010. Men han slog främst igenom på sin YouTube-kanal tillsammans med sin bror, de kallade sig för Bröderna Norberg. Daniel har även varit ansiktet utåt för programmet "Mumbo Jumbo" på TV4. 

Daniel Norberg gjorde en kanonstart i Bingolotto. Det var en riktigt trevlig stämning i studion under premiären och tittarna verkar nöjda med innehållet. 

Lotta påpekade i programmet att det var en riktigt bra premiär för Daniel Norberg som fick Bingo på sitt första spel. 

Daniel Norberg är väldigt uppskattad hos tittarna. Bildkälla: Stella Pictures

Nu har tittarna sagt sitt om Daniel Norberg 

Många tittare tyckte om Daniel Norbergs debut och hans sätt att skapa härlig energi på ett humoristiskt sätt. De tyckte även att han skapade en härlig atmosfär för såväl studiopubliken som de hemma i tv-sofforna.

Kommentarerna på sociala medier hyllade hans interaktioner med deltagarna och sättet han gjorde programmet till en upplevelse. 

Några av kommentarerna. Bildkälla:Facebook

På sociala medier är det tydligt att Daniels medverkan som programledare kommer vara en positiv utveckling för Bingolotto samt att det har skapat en våg av intresse hos tittarna. 

Nu ser vi framemot att se mer av honom i Bingolotto. All lycka till Daniel som den nya programledaren.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!