Camilla Läckberg
Camilla Läckberg visar nu sin nya look. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Camilla Läckberg visar sin utseendeförändring: "Ni frågar alltid..."

"Oj vad jag trivs med det", skriver Camilla Läckberg om sin nya look, som unisont hyllas av följarna.


Författaren Camilla Läckberg, 49, har nästan 320 000 följare på Instagram och hon engagerar ofta med sina inlägg där hon kan skriva om allt från familjeliv, karriär och metoo-rörelsen.

I mitten av december delade Camilla Läckberg ett inlägg där hon berättade mer ingående om varför hennes make Simon Sköld inte får lägga ut bilder på henne.

Detaljen i Camilla Läckbergs matbild förvirrar: "Men gud"

"Min skamliga bekännelse är att jag bett honom inte lägga upp bilder på mig. Gick upp i vikt en del för ca 2-3 år sen pga en extremt stressande situation som tangerade både jobb och privat. Och mat har alltid varit min flykt och min tröst när något tär", skrev hon i sitt hyllade inlägg där följarna uppskattade hennes ärlighet, och att hon lyfte ett tufft ämne.

Simon Sköld och Camilla Läckberg. Bildkälla: Stella Pictures.

I sitt sommarprat fortsatte Camilla på samma spår, och berättade om hur hennes ätstörning präglat hennes liv. Som 11-åring bantade hon för första gången, och sedan fortsatte det följa henne genom livet.

Följarna i chock efter nya bilden på Camilla Läckberg: "Usch vad tråkigt"

Camilla Läckberg om sin utseendeförändring

Genom åren har Camilla Läckberg haft flera olika hårfärger och frisyrer. Vi har sett henne stråla på röda mattan i allt från blont, brunt och till och med blått. 

Camilla Läckberg i blått hår. Bildkälla: Stella Pictures.
Camilla Läckberg har även varit blond. Bildkälla: Stella Pictures.
Camilla Läckberg i en kall blond ton. Bildkälla: Stella Pictures.
Camilla Läckberg i brunt hår med ljusa slingor. Bildkälla: Stella Pictures.

Men i början av året berättade Camilla att hon nu ska omfamna sitt gråa hår.

"Asså jag blir allt mer sugen på att låta det bli grått och inte färga. Finns såå mycket snygga grå förebilder nu som låter tiden ha sin gång. Men ni som varit igenom den processen - är det superindividuellt hur fort det går? För hur lång tid kan det ta? Inte helt säker än jag kommer ha tålamodet…", skrev Läckberg på Instagram då.

Camilla Läckberg ska nu omfamna sitt gråa hår. Bildkälla: Stella Pictures.

Några månader har gått sedan dess, och nu har Camilla kommit ännu längre i sin process mot det gråa håret. På Instagram visar Camilla upp en bild på sig själv där hon efter ett frisörbesök hos kändisfrisören Marre Hitti.

Marre, som driver salongen Bangsbymarre har flera kända kunder så som Måns Zelmerlöw, Carola Häggkvist, Molly Sandén och Nikki Amini.

Camilla Läckberg kör grått hår

Camilla skriver att processen är långsam och att de tar det sakta. Detta då håret måste blekas – och det är ju något som kan slita på håret.

"Det är därför håret ibland ser mer blont ut än grått (ni frågar numera alltid ) - men nu blir det gradvis mer grå toning. Så skönt slippa färga över mina egna grå som växer ut alltmer. Krävs lite insats initialt med övergången till grått men oj vad jag trivs med det", skriver Camilla på Instagram och visar en bild på hur det ser ut just nu.

I kommentarsfältet hyllas Camilla av sina följare som är imponerade över det snygga resultatet.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!