Katrin Zytomierska och Julia Franzén
Katrin syns en del i Julia Franzén och Bingo Rimérs nya realityserie. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Tittarna rasar efter Katrin Zytomierskas ord till Julia Franzén: "Ofattbart"

Julia Franzén och Bingo Rimér är aktuella med sin realityserie Julia & Bingo. I serien ser vi även en del av Bingos ex Katrin Zytomierska. Och Katrins attityd är något som har flera tittare att reagera. Nu svarar Julia på tittarnas kritik.


Fotografen Bingo Rimér, 48, och tv-profilen Julia Franzén, 33, är högaktuella med sin egna realityserie Bingo & Julia som sänds på Amazon Prime.

Julia Franzén och Bingo Rimér. Bildkälla: Pontus Lundahl/TT Bild

Där får tittarna följa parets vardag som kantas av både glitter och glamour, med jetset-resor och lyx – men även om jobb och småbarnsliv då Bingo har barn sedan tidigare. Dessutom syns Bingos färgstarka ex Katrin Zytomierska även hon i den nya serien.

Dålig stämning mellan Julia Franzén och Katrin Zytomierska

Julia och Bingo är kända för att inte vara några blyga violer, och Julia hyllas ofta av sina följare för att hon ofta visar upp den "osminkade sanningen".

I en ny intervju med Nyheter24 berättade paret nyligen om hur många gånger i veckan de har sex – det chockerande svaret kan du läsa här.

Julia Franzén kastar sin bh – visar brösten på stan: "Free the nipple"

Utåt sett har relationen mellan Bingo, Katrin och Julia varit bra, och de har ofta hyllat varandra öppet. Men i de första två avsnitten var stämningen mellan Katrin och Julia mer syrlig. 

Katrin Zytomierska. Bildkälla: Stella Pictures.

I ett avsnitt berättar Julia Franzén för Katrin om sin IVF-resa och sin fertilitet. Men Katrin är inte ett dugg intresserad av vad Julia har att säga.

– Så tråkig, onödig och ointressant bara, säger Katrin Zytomierska om samtalsämnet i programmet.

I synken fick tittarna se hur Julia bröt ihop i tårar.

Julia Franzén om Katrin Zytomierska: "Hon bryr sig bara om sitt"

Starka reaktioner efter Katrins ord i Bingo & Julia

Även tittarna hemma har reagerat på Katrins ton mot Julia. Några reaktioner i Julias kommentarsfält lyder:

"Det är otroligt ofint av Katrin att ta över å få det att handla om henne när julia öppnar upp sig om en så känslig sak."

"Katrin, du beter dej som ett svartsjukt troll!! Så fin som Julia är mot dina barn borde du hysa större respekt för henne!! Pinsamt"

"Allt handlar inte om henne okänsligt att prata så när hon är ledsen och allt hon vill är bara att få barn"

"Jag är 100% på Julias sida såklart. Att Katrin ska få det att handla om henne i en sån känslig stund för Julia är ofattbart faktiskt. Men jag diggar såklart katten ändå i många fall men just här, näe inte så mycket."

Julia Franzén svarar på tittarnas kritik

På Instagram har Julia nästan 200 000 följare, och under en frågestund tidigare i veckan var det en följare som skrev och frågade varför Katrin syns så mycket i Bingo & Julias serie.

Julia Franzén och Bingo Rimér. Bildkälla: Stella Pictures.

Julia gav då ett svar som mellan raderna minst sagt var syrligt...

"Avnsnitt 1-2 var mycket om henne men resterande avsnitt är hon inte alls med mycket. Nästa avsnitt handlar bara om min familj + bingo och asså det är SÅÅÅÅÅ KUL!!! Mitt favoritavsnitt", skrev Julia och taggade Bingo.

Julia Franzén svarade på tittarnas kritik. Bildkälla: Instagram/juliafranzen.se


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!