TV4 miljonregn på TV-programmet Förrädarna Bildkälla: Stella Pictures och TT
TV4 miljonregn på TV-programmet Förrädarna Bildkälla: Stella Pictures och TT

Svindlande summan – så mycket kostar bordet i TV4:s Förrädarna

TV4 har under de senaste veckorna varit mycket på tapeten. Nu avslöjar Lucas Simonsson den svindlande summa som ligger bakom programmet Förrädarna.


Under det senaste veckorna har TV4 lagt sex stycken program på is. Anledningen till detta är bland annat för att det är färre tittare på linjär-TV och gör en nysatsning på TV4 Play istället. 

I samband med detta kommer de att göra en stor nedskärning på personal – på grund av höga kostnader. Men något budgetproblem för TV4-programmet Förrädarna verkar det inte vara.  

TV4:s rekvisita i programmet Förrädarna 

Tidigt av säsongen fick vi se Lucas Simonsson medverka i det nya programmet Förrädarna. Han var den deltagaren som tyvärr fick lämna först. Efter sin medverkan har vi fått se honom reagera på programmet tillsammans med YouTube-kollegorna JLC.

I videon droppar Lucas Simonsson smaskiga detaljer om programmet. Nämligen att produktionen är otroligt påkostat. I programmet tävlar kändisarna om en halv miljon i prispotten, men inte tar det stopp där. 

Dragomir ”Gago” Mrsic i TV4 påkostade rum. Bildkälla:Claudio Bresciani / TT

Lucas Simonsson avslöjar den svindlande summan

Under varje avsnitt av Förrädarna får vi se deltagarna befinna sig i rummet där allting händer. Här riskerar både de trogna och förrädarna att lämna programmet. 

Rummet är fullt av stämningsfull rekvisita och ska ha byggts upp inför inspelningen av programmet. Men hur mycket kostade det att bygga? Nu avslöjar Lucas Simonsson den enorma summan TV4 har spenderat. 

— Ok detta är rykten men jag tror fan att det stämmer. Men jag tror att det här bordet kostade fyra... allt det här lösa, bord och det runt kostade 4 miljoner kronor, berättar Lucas. 

Jaha där ser man, inte illa!

TV4
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!