I "Alla mot alla" skämtar de om Lasse Berghagen.
I "Alla mot alla" skämtar de om Lasse Berghagen. - Foto: Henrik Montgomery/TT

Grova skämtet om Lasse Berghagen i ”Alla mot alla” – sa att han blivit mördad

Under "Alla mot alla" skämtades det friskt om att Lasse Berghagen blivit mördad. Samtidigt som den folkkära artisten ligger kvar på sjukhus.


Lasse Berghagen ligger sedan en tid tillbaka på sjukhus, efter att ha drabbats av komplikationer under en hjärtoperation. Något som Nyheter24 skrivit mer om tidigare.

Under “Alla mot alla” bad programledarduon, Fredrik Wikingsson och Filip Hammarde två tävlande Emma Knyckare och Ola Söderholm välja ett ämne med frågor. Emma Knyckare och Ola Söderholm valde då ett ämne som löd ”Lasse Berghagens vigselring sitter med all sannolikhet väldigt tajt runt hans finger”, vilket Aftonbladet var först att rapportera om.

Programledarna skämtar om att Lasse Berghagen mördats

Efter valet berättar programledaren Fredrik Wikingsson att han och kollegan haft en svajig relation med Lasse Berghagen genom året. 

Tydligen ska Fredrik Wikingsson och Filip Hammar ha gjort ett inslag till ett satirprogram, där de skämtat om att Lasse Berghagen blivit mördad. Ett inslag som sedan stoppades av TV4, skriver Aftonbladet.

– Det känns som att vi två haft en volatil relation till Lasse Berghagen ända sedan vi sommaren 2001 i ett refuserat tv-inslag gick runt på Skansen, sa att vi kom från TV4 och att Lasse Berghagen tyvärr mördats i Östermalmshallen när han köpte lite laxkotletter. ”Hur skulle folk nu minnas Lasse Berghagen?”, säger de i programmet.

Tog år för Lasse Berghagen att förlåta programledarna

Det ska enligt Fredrik Wikingsson tagit flera år innan Lasse Berghagen förlät dem för skämtet.

– Och eftersom det är mysigt att inte känna att Lasse Berghagen är sur på en så vill jag inte äventyra denna nu långvariga vapenvila med att säga något slarvigt om Lasse Berghagens eventuellt korviga finger som nästan slukar hans vigselring, så jag avstår, säger han i ”Alla mot alla”, enligt Aftonbladet.

Fredrik Wikingsson hoppas ingen missförstår skämtet

När Aftonbladet når Fredrik Wikingsson menar han att det hela är olyckligt.

– Det är en olycklig slump att vi pratar om ett urgammalt skämt som vi dessutom redde ut med Lasse redan för femton år sen. Hoppas ingen missförstår det, vi gillar ju Lasse och hoppas att han kryar på sig fort och önskar honom bara det bästa, säger han till Aftonbladet.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!