Melinda Jacobs och Martin E-Type Erikson
Melinda Jacobs och Martin E-Type Erikson gifte sig i lördags. - Foto: Stella Pictures, Instagram/carolaofficial. Bilden är ett montage.

Melinda Jacobs och E-Types bröllop skapade bråk mellan följarna: "Fattar du inte"

Melinda Jacobs och Martin E-Type Erikson gifte sig med pompa och ståt i Vadstena den 16 september. Med under den fantastiska ceremonin var parets dotter Izadora – och det var något som fick en följare att börja gå loss...


Lördag den 16 september 2023 är ett datum som Melinda Jacobs och Martin "E-Type" Erikson för alltid kommer att minnas. Det var nämligen då de blev man och hustru. 

Parets bröllop går nog till den svenska kändishistorien som ett av de allra mest omskrivna – och det är ju inte konstigt då verkligen "alla" var där.

Bland de 300 gästerna fanns nämligen bland andra Carola Häggkvist, Ernst Billgren, Sarah Dawn Finer, Kicken Lundqvist, Linda Thelenius och Dr Alban. 

Men det var inte bara kändisar på plats. Melinda och Martins nära vän, statsministern Ulf Kristersson var även han där tillsammans med sin fru Birgitta Ed. Birgitta är även präst, så hon fick äran att viga paret i Vadstena kyrka.

Igår kunde Nyheter24 avslöja hur menyn såg ut på bröllopsmiddagen, och det var givetvis en generös trerätters med vin till. Här kan du se hela menyn och vad gästerna på Melinda Jacobs och E-Types bröllop serverades för mat.

Söta detaljen under Melinda Jacobs och Martin "E-Type" Eriksons bröllop: bar dottern Izadora i famnen

Under ceremonin var Melinda och E-Types lilla dotter Izadora ständigt närvarande i Melindas famn, något som förmodligen fick de allra flesta bröllopsgästerna att fullkomligen smälta. 

Men alla kunde inte glädjas åt den söta detaljen på Melinda och E-Types bröllop.

Två självklara gäster på Melinda och Martins bröllop var John och Johan Valenica som är nära vänner till Melinda. Tillsammans med John och Johan så har Melinda dessutom podden Familjärt.

På Instagram har John och Johan – som där går under namnet PappaPappaDöttrar – över 100 000 följare. I veckan har de uppdaterat med massor av bilder från Melinda och Martins bröllop, och gratulationerna har fullkomligen flödat in. 

Följarna försvarar Melinda Jacobs i kommentarsfältet

Men det faktum att lilla Izadora under ceremonin var i Melindas eller Martins famn fick en följare att vädra sina åsikter...

"Så fina ni är allihop! Men fanns det verkligen INGEN som kunde passat bebisen under bröllopet? Stackarna står och håller henne på varenda bild", skrev en person – som genast mötte mothugg från flera håll.

"Fattar du inte att dom ville ha henne med på bröllopet?!!?", skrev en följare till svar och diskussionen var genast igång.

Senare gick John och Johan in och förklarade mer om det hela:

"Alla barnen var med under bröllopet och jag antar att Melinda & Martin ville hålla i Izadora själva för annars hade dom ju garanterat bett någon familjemedlem eller nära vän att ta henne. Dom valde att göra det som kändes rätt för dom och det är ju det enda som betyder något", skrev de.

En annan följare passade då på att berätta att även hon hade gjort som Melinda och burit sitt barn i famnen under bröllopet.

"Jag hade våran son i famnen under i stort sett hela vårat bröllop. Det kändes rätt", skrev hon.

En följare ifrågasatte varför Melinda och Martin bar på dottern under sitt bröllop – och flera följare ryckte då ut till Martin och Melindas försvar. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält.

Fint!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!