Laila Bagge och Liam Pitts
Laila Bagges följare blev chockade när de fick höra sonen Liams riktiga namn... - Foto: Jonas Ekströmer/TT Bild, Instagram/lailabagge.

Laila Bagges följare chockade av sonens namn: "Levt i en lögn"

Laila Bagges son Liam Pitts fick reda på sitt riktiga namn när han var 7 år gammal. En detalj kring Liams namn har nu fått Lailas chockade följare att överösa henne med direktmeddelanden. På Instagram Story berättar Laila Bagge nu hur det ligger till.


Året var 2002 och Laila Bagge, 50, befann sig ute på turné. Ett av stoppen var Houston, Texas. I rummet mittemot hennes bodde musikern Mason Pitts. Han var i Houston med ett band han då turnerade med.

Blast from the past! Laila Bagge 1998. Bildkälla: Jan Forsman/TT Bild

I realityprogrammet Lailaland har Laila Bagge i efterhand berättat att det "slog gnistor" redan första gången de sågs.

– Jag trodde ju inte att jag kunde bli gravid vid det tillfället. Så tre månader in i vårt förhållande så blev jag gravid och jag visste ju inte ens om vi var ihop, berättade Laila i Lailaland.

Mason Pitts är Liam Pitts pappa. Bildkälla: Lailaland/TV3

Samtidigt som Laila Bagge blev gravid med Mason Pitts så var hon faktiskt fortfarande gift med Anders Bagge. Men i Lailaland förtydligade Laila att hon och Anders hade separerat men att de fortfarande var gifta på pappret.

– Vi hade båda gett varandra tillåtelse att dejta andra, berättade hon i Lailaland då.

Laila Bagge och Anders Bagge fortsatte att vara vänner långt efter skilsmässan. Här ser vi Laila och Anders år 2009. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT Bild

Laila Bagge och Mason Pitts fick sonen Liam Pitts 

Den 22 juli år 2003 föddes Lailas och Masons son Liam Pitts. I Lailaland berättade Liam att han åker och hälsar på pappan i USA en gång per år. I somras var Liam i North Carolina med sin pappa för att fira fjärde juli, och på Instagram bjöd han på bilder från resan.

Idag har Liam Pitts hunnit fylla 20 år och driver både en egen podd och har en karriär som MMA-fighter. Men något som kanske inte alla vet om Liam är att Liam faktiskt inte är hans riktiga namn.

Laila Bagge och Liam Pitts. Bildkälla: Stella Pictures.

På Instagram delade Laila Bagge en story som visade hur en av hennes följare chockat berättade om sin upptäckt.

"Vad gör vi nu? Varför döper han inte om sig? What, What", hörs personen i klippet säga.

Laila Bagge berättade att flera av hennes följare fick en chock när de fick reda på att Liam inte är döpt till Liam. Bildkälla: Instagram/lailabagge

Laila Bagge berättar att hon har fått väldigt många direktmeddelanden från följare som är chockade över att Liam helt enkelt inte heter Liam.

Liam Pitts var sju år gammal när han fick reda på sitt riktiga namn. Bildkälla: Stella Pictures.

Laila Bagge avslöjar anledningen till att sonen kallas för Liam 

– Han heter William. Väldigt många är väldigt förvånade, säger Laila Bagge och skrattar.

Och det slutar inte där. Även Liam själv var förvånad över sitt namn. Det var först som Liam började i första klass, alltså som sjuåring, som han fick reda på sanningen.

Liam Pitts och Laila Bagge. Här på Kristallen år 2019. Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT Bild

– Läraren när han gick i första klass ropade upp William. Han svarade inte, och jag nickade och säger "ja, det är du". Han räckte upp handen och kom ut sen och ba "Jag heter ju inte William, jag heter Liam", säger Laila.

Hon berättar att det var så att hon och Mason helt enkelt inte kunde komma överens om ett namn. Laila ville att sonen skulle heta Liam, men det blev namnet William och så bestämdes det att han skulle kallas för Liam.

– Han själv tycker att han har levt i en lögn fram tills att han var sju år. Men nu vet ni också, berättar Laila Bagge.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!