Dragomir Mrsic är programledare för Förrädarna
Dragomir Mrsic är programledare för Förrädarna som sänds på TV4. Tittarna älskar programmet – men det finns en detalj som irriterar... - Foto: Claudio Bresciani/TT Bild, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Tittarnas irritation på TV4 efter detaljen i Förrädarna: "Gör om, gör rätt"

Förrädarna på TV4 med Dragomir Mrsic som programledare är enligt flera tittare ett i princip fulländat program. Men det finns en detalj som har fått flera tittare att reagera.


"För jävla bra! Bästa TV4 gjort på många år" och "Jättebra program än av de bästa program jag sett". Ja, så lyder några reaktioner på TV4:s nya lördagsunderhållning "Förrädarna".

Vilka är med i Förrädarna?

Programledare är Dragomir Mrsic – och bland deltagarna hittar vi Johanna Nordström, Nicci Hernestig, Mi Ridell, Jonas Hallberg, Claudia Galli Concha och Filip Kaspersen Lamprecht

Men det är inte bara kändisar som deltar – även "vanliga" människor är med i "Förrädarna" för att tävla om prissumman på en halv miljon kronor.

Dragomir Mrsic är programledare för lördagsunderhållningen Förrädarna. Bildkälla: Claudio Bresciani/TT Bild

Tre av deltagarna är förrädare, och de avslöjas för tittarna redan i första programmet. Men under inspelningen vet inte deltagarna vem som är förrädare – vem går att lita på egentligen? Uppgiften för deltagarna blir då att klura ut vilka som är förrädare.

Programmet spelas in på det lyxiga slottet Häringe slott – och det är inte direkt gratis att övernatta där...

Väktarnas egna ord om rånet Dragomir Mrsic var med på: "Tänkte på barnen när de var små"

Tittarnas irritation på TV4 efter detaljen i Förrädarna

I veckan ställde TV4 frågan "Vad tycker du om Förrädarna?" till följarna på Instagram. Bland de som snabbt var inne och svarade var givetvis både Dragomir Mrsic och Katia Mosally, även hon deltagare i Förrädarna.

Hundratals kommentarer har kommit in, och att döma av reaktionerna så har Förrädarna verkligen blivit en riktig hit i tv-sofforna. 

Förrädarna spelas in på vackra Häringe Slott. Bildkälla: Claudio Bresciani/TT Bild

Trots att tittarna i det stora hela tycks uppskatta programformatet och hyllar det rejält, så är det en detalj i Förrädarna som vissa finner väldigt irriterande...

Några reaktioner lyder:

"Jättebra, men det skulle ha varit roligare, eller mer spänning för oss tittare, om man inte fick veta vilka förrädarna var"

"Ni förstör det lite genom att börja med att avslöja vilka förrädarna är, annars gillar jag programmet!!"

"Fel av TV4 att avslöja Förrädarna, så har valt att inte titta. Gör om, gör rätt"

"Till säsong 2. Säg inte vem som är förrädare. Blir kul att diskutera med nära och kära"

Tittarna gillar Förrädarna – men det finns en sak som irriterar...Bildkälla: Instagrams kommentarsfält.

Håller du med – skulle det blir mer spännande om tittarna inte visste vilka som är förrädare?

/
TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!