- Foto: Christine Olsson / TT & Fredrik Persson/TT

Därför är Pär Lernström avundsjuk på David Hellenius

Det finns ett tv-program som programledaren Pär Lernström hade velat vara med i, men produktionen valde David Hellenius.
– Sen hörde jag att David skulle göra det.


Pär Lernström, 43, är programledare i tittarfavoriten Idol och Talang. I en intervju med Martin Björk får han frågan om det finns något tv-program som han hade velat vara med i.

Han svarar direkt att Masked Singer verkar kul. 

– Det här vore ju faktiskt spännande, och sen hörde jag att David skulle göra det och blev lite avundsjuk, säger Pär Lernström i intervjun med Martin Björk. 

När Pär Lernström sedan såg programmet så förstod han varför produktionen hade valt David Hellenius, 49, och inte honom. Programmets höga tempo tycker han passar David Hellenius bättre. 

– Där är inte jag så bra, där är David bäst i landet tycker jag.

Den svindlande summan – hen har högst lön i Masked Singer-juryn

/
/
/
Senaste nytt

Hotellnatten i Bonde söker fru gav mig fullskalig panik

igår 21:06

Tårar och kaos i Bonde söker fru 2023 – två tjejer lämnar Jens gård

igår 21:04
Det var under veckans Bonde söker fru som två tjejer valde att lämna Jens Lundins gård. Den ena drar för gott och den andra ville ta in på hotell.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har gift sig: "Top notch"

igår 19:34
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har gift sig i Lidingö kyrka.

Mare Kandres pris till Judith Kiros

igår 19:08
Årets Mare Kandrepris tilldelas en poet som utforskar "det banala lidandes eventuella möjligheter". Judith Kiros sällar sig till en skara pristagare där bland andra Anne Swärd och Linda Boström Knausgård befinner sig.

Italiensk opera på Unescos kulturarvslista

igår 17:58
Italien är operans hemland, världsberömt för tonsättare som Giuseppe Verdi och Giacomo Puccini. Nu tas italiensk opera upp på FN-organet Unescos kulturarvslista.

Det Fredrik Lindström sa i Nyhetsmorgon förbryllar tittarna: "Känns fel"

igår 15:28
Helt självklart för många, rena grekiskan för andra. När Fredrik Lindström gästade Nyhetsmorgon var det en sak han sa som kom att väcka reaktioner...