- Foto: Stella Photo

Jon Olssons nya kärleksbild delar följarna i två läger: "I chock…"

Jon Olsson, har funnit kärleken på nytt. På Instagram la han ut en bild med den nya flickvännen. Bilden får följarna att reagera starkt med både ris och ros.


Den tidigare professionella skidåkaren och youtubern Jon Olsson, 41, har varit tillsammans med Janni Delér, 33, i elva år, var av fyra som gifta. Tillsammans har de två barn, Leon och Leia. Men sommaren 2022 gick paret ut med att de hade skilt sig. 

Nu, ett år efter skilsmässan har Jon Olsson funnit kärleken på nytt i den norska influencern Annette Haga, 33. Annette Haga har tre barn, Sander, Matheo och Nemo, från ett tidigare förhållande. 

Följarnas starka reaktioner: "Det där gick snabbt"

På Instagram la Jon Olsson upp en bild på den nya flickvännen och följarna delade med sig av starka reaktioner i kommentarsfältet.

"Det där leendet gillar vi"

"Så där glad har han inte sett ut på länge"

"Det där gick snabbt"

"Förlåt, men jag är fortfarande i chock över faktumet att ni har separerat"

"Janni är alltid bättre" 

"Uppgradering" 

"Nedgradering"/
/
Senaste nytt

Hotellnatten i Bonde söker fru gav mig fullskalig panik

igår 21:06

Tårar och kaos i Bonde söker fru 2023 – två tjejer lämnar Jens gård

igår 21:04
Det var under veckans Bonde söker fru som två tjejer valde att lämna Jens Lundins gård. Den ena drar för gott och den andra ville ta in på hotell.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har gift sig: "Top notch"

igår 19:34
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har gift sig i Lidingö kyrka.

Mare Kandres pris till Judith Kiros

igår 19:08
Årets Mare Kandrepris tilldelas en poet som utforskar "det banala lidandes eventuella möjligheter". Judith Kiros sällar sig till en skara pristagare där bland andra Anne Swärd och Linda Boström Knausgård befinner sig.

Italiensk opera på Unescos kulturarvslista

igår 17:58
Italien är operans hemland, världsberömt för tonsättare som Giuseppe Verdi och Giacomo Puccini. Nu tas italiensk opera upp på FN-organet Unescos kulturarvslista.

Det Fredrik Lindström sa i Nyhetsmorgon förbryllar tittarna: "Känns fel"

igår 15:28
Helt självklart för många, rena grekiskan för andra. När Fredrik Lindström gästade Nyhetsmorgon var det en sak han sa som kom att väcka reaktioner...