Lovisa Worge
Lovisa Worge hånas för bilden på efterrätten från Paris... - Foto: Lovisa Worge

Lovisa Worge hånas för bilden på efterrätten: "Vad är det för j*vla nivå?"

Lovisa Worge har snart 200 000 följare på Instagram, där hon uppdaterar om sitt liv med mode och resor. Men en bild på en efterrätt har nu väckt starka känslor...


Lovisa Worge, 26, har snabbt blivit en av Sveriges mest populära influencers. Efter att ha jobbat som Bianca Ingrossos assistent så har Lovisa idag en egen karriär som minst sagt är lönsam.

Tillsammans med Bianca så driver Lovisa smyckesmärket ANI Jewels, och utöver det så försörjer sig Lovisa som influencer med hundratusentals följare på Instagram.

Lovisa Worge och Bianca Ingrosso driver ANI Jewels tillsammans. Bildkälla: Stella Picture.

Även privatlivet rullar på för Lovisa, som sedan 2022 varit tillsammans med norrmannen Gullek Nilsen.

I skrivande stund befinner sig Lovisa i Paris tillsammans med Bianca, och på Instagram bjuder Lovisa på bilder från resan. Men förutom bilder på kläder och vackra miljöer så har Lovisa även bjudit följarna på en bild på ett bakverk med glass på. Desserten ska serveras på det femstjärniga hotellet Costes i Paris.

Lovisa Worge har lagt ut samma bild tre gånger

Fast...Det är bara ett problem med bilden. Det är nämligen inte första gången som Lovisa lägger ut exakt samma bild.

Första gången Lovisa la ut bilden var den 23 oktober 2022. Andra gången samma bild åkte ut på "the gram" var den 13 juni i år. 

Tredje gången gillt blev i veckan, och nu har Lovisa Worges drag uppmärksammats av Bloggbevakning. I kommentarsfältet är det flera läsare som ifrågasätter det hela.

Några reaktioner lyder:   

"Det är tredje gången hon lägger upp samma cheescake-bild. Vad är det för jävla nivå? Och följarna som hyllar allt fejk?"

"Och den är så ful?? Ansträng dig i en minut och redigera ljuset åtminstone"

"Haha ja den lockar ju inte direkt"

"Uppenbarligen går dom hem för maken till idioter som följer och hyllar maniskt och sektlikt i kommentarsfältet är HELT skrämmande. VARFÖR FÖLJER FOLK SÅNT HÄR????!! Snälla seriös fråga"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!