Bianca Ingrosso och Lovisa Worge har märket ANI Jewels ihop.
Bianca Ingrosso och Lovisa Worge har märket ANI Jewels ihop. - Foto: Stella Pictures, TikTok. Bilden är ett montage.

Bianca Ingrosso och Lovisa Worges smyckesmärke ANI möts av kritik: "Dollarstore"

Bianca Ingrosso och Lovisa Worge ligger bakom smyckesmärket ANI Jewels, som går som tåget. Men en TikTokare har nu gjort en video där deras smycken jämförs med Dollarstores.


Det var i maj 2022 som de bästa vännerna Bianca Ingrosso, 28, och Lovisa Worge, 26, lanserade sitt smyckesmärke ANI Jewels. På ANI:s hemsida står det att läsa att det var självklart för Bianca och Lovisa att satsa på smycken, då det är något de bägge är besatta av.

"ANI är ett smyckesmärke med högkvalitativa produkter, gjorda för att hålla men till ett rimligt pris", står det vidare att läsa.

Smyckena finns i prisklasser från 450 kronor för ett armband i silver upp till 2 600 för ett silverarmband som är guldpläterat. 

På Biancas Instagram har reaktionerna varit blandade, och en majoritet av hennes följare är imponerade av deras kollektioner. Andra levererar kritik i Biancas kommentarsfält och menar att priserna är för höga.

ANI Jewels jämförs med Dollarstore på TikTok

Nu har en TikTokare gjort en jämförelse med smyckena från ANI Jewels och smyckena från Dollarstore.

"Jag utgår ifrån att Anis smycken håller en betydligt högre kvalité än de från Dollarstore, men det är ändå intressant att notera likheten i ringarna", skriver Camilla Gervide som driver Bloggbevakning.

Dollarstore till vänster och ANI Jewels till höger. Bildkälla: TikTok

I kommentarsfältet på Bloggbevakning går åsikterna isär. "Jättetydligt att det inte är samma", skriver en läsare. "Deras priser är ju överdrivna" och "Förstår inte vem som ska köpa det här överprisatta smyckena?" var andra reaktioner.


Lovisa Worge och Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures.


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!