Kocken Nordström smakar inte på bakverken i "Hela Sverige bakar".
Kocken Nordström smakar inte på bakverken i "Hela Sverige bakar". - Foto: Fredrik Sandberg/TT & Leif R Jansson/TT

Tina Nordström smakar aldrig deltagarnas bakverk i "Hela Sverige bakar": "Det där med kakor..."

Tina Nordström som är programledare tillsammans med Johan Östling i TV4:s "Hela Sverige bakar" berättar i en intervju att hon inte smakar på deltagarans bakverk. Socker och sötsaker är helt enkelt inte för henne.


Kocken Tina Nordström som varit med som programledare i "Hela Sverige Bakar" sedan 2018 smakar aldrig på deltagarnas bidrag. Till skillnad från programmets experter Johan Sörberg och Elisabeth Johansson som av förklarliga skäl alltid smakar bakverken avstår Nordström, vilket Familjeliv skrivit om. 

Sötsaker alltid varit tillgängliga

I en intervju med Expressen förklarar hon varför. 

– Socker gör mig trött. Jag har aldrig ätit kakor och sånt. Jag har alltid haft allt runt omkring mig. Så det där med kakor... det har aldrig varit något speciellt för mig, säger Nordström. 

Smulor i bilen hem

Det finns dock ett undantag i programmet avslöjar hon för Expressen: Hjortronmazariner. 

– Jag tryckte fem mazariner, berättar programledaren. 

Hon berättar att hjortronmazarinerna är det godaste hon ätit från programmet "Hela Sverige bakar".

– Jag minns den bilresan hem, jag har aldrig haft så mycket smulor i bilen. Min dotter bad mig att spara någon mazarin… Så blev det inte. Den bilresan lade jag upp efter mazarinerna, ”När jag kommer till Jönköping får jag ta en till”.

/
TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förslaget: Kungliga Operan stängs i fem år

Ozzy och Cher till rockens finrum

2 timmar sedan
Ozzy Osbourne, Cher, Mary J Blige, A Tribe Called Quest, Kool & The Gang och Foreigner får samtliga ta plats i rockens finrum efter att ha valts in i Rock & Roll Hall of Fame av en jury som består av omkring 1 000 olika personer inom musikindustrin.

Zendaya fick börja från noll – "kunde inte"

2 timmar sedan
Jodå, Zendaya har hört talas om Björn Borg. Inför huvudrollen i ”Challengers” tillbringade megastjärnan dagar med att titta på berömda tennismatcher på Youtube för att se och lära.

Miljontals visningar för falsk Bond-trailer

idag 04:20
Trots tydlig information om att det handlar om en koncepttrailer skapad "för konstnärligt och underhållningsändamål" har ett klipp med Henry Cavill som James Bond fått över 2,3 miljoner visningar på Youtube.

Patti Smith tackar Taylor Swift för omnämnande

igår 22:08
Artisten och poeten Patti Smith och poeten Dylan Thomas nämns i titelspåret på Taylor Swifts nya album "Tortured poets department" som släpptes i fredags.

Efter 50 år kommer boken Kubrick stoppade

igår 18:26
25 år efter hans död och mer än ett halvt sekel försenad publiceras nu boken som Stanley Kubrick inte ville att någon skulle läsa.