- Foto: Pexels

Mamman gifte sig med sonen – nu har de två barn

Influencern Marina Balmasheva, 37, var otrogen mot sin man och gifte sig sedan med hans son, hennes styvson Vladimir Shavyrin, 23.


Den ryska influencern Marina Balmasheva, 37, var gift med Alexey Shavyrin, 47. Men hon fann istället kärleken i hans son, hennes styvson Vladimir Shavyrin, 23. I dag har de barn tillsammans, rapporterar Mirror.

Marina Balmasheva har levt med styvsonen Vladimir Shavyrin sedan han var sju år. Styvsonen har aldrig haft någon partner, så förhållandet med sin styvmamma är hans första. 

– De var inte blyga med att ha sex när jag var hemma. Jag skulle förlåta henne för att vara otrogen om det inte var med min son. När jag sov så sprang hon över till min sons säng. Sen kom hon tillbaka till vår säng och låtsades som att inget hade hänt, säger pappan och ex-maken Alexey Shavyrin till Mirror. 

Marina Balmasheva har skilt sig från Alexey Shavyrin som nu ensam får ta hand om deras fem adopterade barn. I dag har hon gift med styvsonen Vladimir Shavyrin och de har två barn tillsammans.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!