Frej Larsson vill hjälpa offren i Gaza med nakenbilder.
Frej Larsson vill hjälpa offren i Gaza med nakenbilder. - Foto: Jonas Ekströmer/TT, Maja Suslin/TT & Hatem Moussa/TT

Frej Larsson startar #Tits4Gaza: "Låt inte alla de där pattarna ligga där bara för mig"

På Instagram har musikern Frej Larsson delat ett videoklipp där han uppmanar sina fans att skicka nakenbilder till honom som han senare kommer lägga upp på plattformen OnlyFans. Pengarna som kommer in vill han donera till Palestina.


I ett klipp på Instagram uppmanar rapparen Frej Larsson alla som skickar nakenbilder till honom att fortsätta med det – nu ska han starta ett OnlyFans-konto där han ämnar lägga upp bilderna och pengarna som kommer in ska gå till de palestinska offren i Gaza. Det var Dagens ETC först att rapportera om. 

I videon säger han: "Ni har skitfina pattar, skitfina kroppar. Jag älskar de sexuella inviterna. Men nu, låt oss göra något bra för den här fucking världen. Låt inte alla de där pattarna ligga där bara för mig."

Reaktionerna i kommentarsfältet är blandade. Vissa tycker att han är kreativ, andra tycker att det är fel att sexualisera kampanjen, enligt Dagens ETC.

"Jag skulle helst se att en kvinna hade skapat och ägt Only fans"

I en intervju med VeckoRevyn möter Larsson den kritik som riktats mot honom. 

"Jag skulle helst se att en kvinna hade skapat och ägt Only fans men industrin har blivit säkrare av att digitaliseras. Only fans är den första möjligheten för kvinnor och män att säkert tjäna pengar på sin egen kropp utan de stora riskerna det medför att vara fysiskt nära kunden."

"De sanna hororna här är ni"

Han ger även stark kritik till magasinet:

"De sanna hororna här är ni som jobbar på Veckorevyn. Ni säljer något mycket mer klandervärt än sex, ni säljer er trovärdighet till rika vita gubbar på Bonniers. När ni inte är snygga längre kommer det alltid en ny sminkdocka och fortsätter."

Värt att notera är att VeckoRevyn inte längre ägs av Bonnier.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!