- Foto: Stella Photo

Gunilla Perssons känga till Fröken Snusk: “Fy fy fy”

Gunilla Persson och Fröken Snusk är båda klara för att delta i Melodifestivalen 2024. I en intervju med Aftonbladet får Gunilla Persson frågan om vad hon känner för att tävla mot Fröken Snus.


Melodifestivalen kör igång den tredje februari med start i Malmö, för att sedan ha stopp i Göteborg, Växsjö, Eskilstuna och Karlstad innan vinnaren koras på Friends Arena den åttonde mars. Startfältet för Melodifestivalen 2024 är klart och bland deltagarna kan vi hitta både realitystjärnan Gunilla Persson, 64, och epadunks-drottningen Fröken Snusk18. 

Gunilla Perssons känga till Fröken Snusk

I en intervju med Aftonbladet på Tiktok får Gunilla Persson frågan om hur det känns att tävla mot Fröken Snusk. 

– Det var ju ett fruktansvärt namn, alltså fy fy fy, kan hon inte hitta på något bättre? säger Gunilla Persson till Aftonbladet. 

Gunilla Persson understryker sedan att hon vill att alla deltagare ska vara vänner. 

– Det finns säkert mycket bra saker i henne även fast hon har valt ett så konstigt namn, säger Gunilla Persson. 

Fröken Snusks svar till Gunilla Persson

I en senare intervju på Aftonbladets Tiktok säger Fröken Snusk att Gunilla Persson inte behöver oroa sig för snusk i Melodifestivalen. 

– Jag håller det städat här, säger Fröken Snusk till Aftonbladet.


/
Senaste nytt

Sasa Jensens första ord om relationen med Magdalena Graaf

De kan få Kasper Salin-priset

1 timme sedan
Tekniska museet i Stockholms tillbyggnad Wisdome, flerbostadshuset Raw i Uppsala, privatbostaden Höghult Karlsborg samt kontorsbyggnaden Gjuteriet i Malmö. De är årets nominerade till Kasper Salin-priset i arkitektur.

Lotta Engberg till attack mot Ulf Lundell – i direktsändning

2 timmar sedan
"Lotta Engberg gör mej spyfärdig med sitt småkåta smile". Ja, så skrev Ulf Lundell om Lotta i sin bok från 2018. Lotta Engberg vet att hämnd är en rätt som serveras bäst kall – och i direktsändning passade hon på att fyra iväg en syrlig känga till Ulf Lundell...

Sven-Erik om kvinnorna i Hotell romantik: "Ingen snygg"

2 timmar sedan
Sven-Erik deltar i säsong två av SVT:s Hotell romantik. Till Nyheter24 avslöjar han vad han tyckte om kvinnorna i dejtingprogrammet.

M.I.A och Refused till Rosendal Garden Party

3 timmar sedan
Den lankesisk-brittiska rapparen M.I.A och svenska hardcorebandet Refused är klara för sommarens upplaga av Rosendal Garden Party.

Lindsay Lohan gör ny "Freaky friday"

3 timmar sedan
Lindsay Lohan gör en uppföljare till familjefilmen "Freaky friday" från 2003. I en intervju med pratshowvärden Andy Cohen bekräftar Lohan även att skådespelaren Jamie Lee Curtis är med i uppföljaren, vars premiärdatum dock inte är känt.