- Foto: TV4/Nyhetsmorgon

Berörda tittare efter Leif GW Perssons besked: "Saknad i rutan"

Leif GW Persson har bestämt sig för att sluta i TV4:s Nyhetsmorgon. Beskedet har berört många tittare som har följt kriminologen genom åren.


Under söndagens Nyhetsmorgon berättade kriminologen Leif GW Persson79, att han har bestämt sig för att sluta i programmet. Han började sin karriär i tv-rutan på 90-talet och har sedan dess hunnit vara med med i bland annat Efterlyst och Veckans brott.

Leif GW Persson slutar i Nyhetsmorgon: "Mitt sista framträdande"

Berörda tittare hyllar Leif GW Persson

Nyhetsmorgons Instagraminlägg fick snabbt många kommentarer från berörda tittare. I skrivande stund har inlägget 339 kommentarer. Några personer skrev så här:

"En klok och lyssnande stjärna som kommer vara saknad men så glad för din skull att du ser fram emot dina projekt och att få tillbringa mer tid med din familj. Lycka till GW och håll oss uppdaterade på din Instagramsida."

"Tack GW för alla år du har delat med dig. Du kommer att vara saknad i TV-rutan, det finns bara en GW."

"Tack GW för alla dina kloka analyser på olika brott, nu önskar jag dig lycka till med ditt fortsatta liv och skrivande."

"Jag kommer att sakna din kunskap, erfarenhet och kommentarer om olika brott som har skett. Men det är självklart att du behöver sluta nu och träffa familjen och skrivs om du orkar och är intresserad. Lycka till."

Leif GW Perssons nya satsning – lanserar ny öl

Gunilla Persson i bråk med Leif GW Persson – dottern Erika fick gå mellan

Att Leif GW Persson kommer saknas i tv-rutan märks tydligt. På ett Facebookinlägg från Nyheter24 prisas han av känslosamma följare. Så här skriver några: 

"Han kommer att vara saknad i rutan"

"Absolut den bästa på hela TV4, och ingen har lyckats överraska honom med idiotfrågor, fast de har försökt, kommer sakna denna genialiska man."

"Han är den mest naturliga figur i rutan och kul intelligent."

"Höjdpunkten i Nyhetsmorgon på söndagarna."


Leif GW Persson öppnar upp om drickandet: "Tyst upptill"

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hotell romantik-Lotta om männen hon inte vill ha: "Finns det något värre?"

Jon Bon Jovi kan ha gett sin sista konsert

Jon Bon Jovi kanske aldrig kan framträda live igen. I en intervju med The Sunday Times säger rocklegendaren att om han inte kan vara "fantastisk" under scenframträdandet så är tiden med konserter och turnéer över.

Följarnas ilska efter Kenzas bild med hunden Mani: "Elakt"

Kenza Zouiten Subosic la ut en bild på sig själv med hunden Mani. Kenzas älskade chihuahua fyller 17 i år och har på ålderns höst blivit både blind och döv. Det som en del följare kommenterade har fått Camilla Gervide som driver Bloggbevakning att se rött.

Lennon och McCartneys söner har en låt ihop

Lennon och McCartney är här med ny musik. Fast denna gång handlar det inte om John och Paul, utan om sönerna Sean och James.

Ger ut "sista boken" om mordet på Olof Palme

1 timme sedan
Mängder av böcker har skrivits om mordet på Olof Palme. Men nu kommer "den sista".

Tommy Myllymäki avslöjar: Det är det äckligaste jag ätit i Sveriges mästerkock

2 timmar sedan
Som jurymedlem i "Sveriges mästerkock" på TV4 får Tommy Myllymäki smaka både det ena och det andra. Nu avslöjar han det värsta som serverats i tävlingen. – Det luktade inte bra, säger han till Jönköpings-Posten.