- Foto: Instagram/Wilma Holmqvist

Wilma Holmqvist har förlovat sig – med proffs-skidåkaren

Wilma Holmqvist har förlovat sig med med den gamla landslags freestyle-åkaren Emil Stegfeldt. Paret delar sin förlovning på Instagram.


Influencern och entreprenören Wilma Holmqvist, har över 450 000 följare på Instagram. Hon har även grundat sminkföretaget Hickap tillsammans med sin storebror Emil Holmqvist

Under söndagen publicerade ett Instagraminlägg där hon avslöjar att hon och partnern Emil Stegfeldt, har förlovat sig.

Martin Björk visar upp en ring på fingret: "JAAA"

Så träffades paret

Wilma Holmqvist och Emil Stegfeldt blev ett par i början av 2020, drygt ett år efter hennes uppbrott med artisten Anton Hagman

– Ingen av oss letade efter någon, vi visste inte ett dugg vem den andra var, säger hon i en Youtubevideo om hur de träffades.

Hon berättar i videon att hon av en slump råkade tagga Emil Stegfeldt i en Instagramstory under ett event och vips så började romansen att gro. 

Anton Hagmans ärliga ord om uppbrottet med Wilma Holmqvist

Emil Stegfeldt har varit med i landslaget i freestyle-skidåkning

Hon har inte varit blyg med att visa upp pojkvännen, och på både Instagram och Youtube har följarna fått följa deras fartfyllda liv. Det har framgått tydligt att de delar ett stort intresse – vintersport. Men detta har också satt käppar i hjulet för paret. 

Emil Stegfeldt har varit med i landslaget i freestyle-skidåkning, till och med säsongen 2018, enligt FIS. Men trots att han har lagt tävlingsskidorna på hyllan har han fortfarande ett stort intresse för sporten och tillbringar därför mycket tid i skidorten Åre och i Alperna. 

Det har inneburit att paret har tvingats spendera mycket tid ifrån varandra.

– Alltså i början, eller för ett tag sen, så var vi ifrån varandra väldigt mycket. Det gick alltid tre till två veckor, asså lite hela tiden, säger Wilma Holmqvist i en Youtubevideo från 2021.

"Bajen"-hatstorm mot Hanna Friberg – efter Allsvenskan matchen

Förlovade sig i Alperna 

Paret befinner sig just nu på en skidresa i Alperna i Österrike. I en Instagrambild från skidbacken visar paret upp förlovningen.

Hanna Hellquist rasar mot fejkade bantningsreklamen: "Absolut ingenting"

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!