Ellinor Eke-Göransson och Filip Nilsson
Ellinor Eke-Göransson får fortfarande frågor om uppbrottet från Filip Nilsson. - Foto: TV4, Instagram/ellinoreke. Bilden är ett montage.

Bonde-Ellinors syrliga ord om Filip: "Jag är ledsen men..."

Ellinor Eke-Göransson blev "Bonde-Ellinor" med hela svenska folket efter att hon träffat Filip Nilsson i Bonde söker fru 2021. När paret gjorde slut året därpå så var det många tittare som blev nyfikna över vad som hänt egentligen.


Ellinor Eke-Göransson, 30, blev känd för svenska folket när hon var med i Bonde söker fru år 2021. Ellinor blev hemskickad av Filip Nilsson, som valde att gå vidare med deltagaren Lina Larsson – men deras relation rann ut i sanden.

Filip hade svårt att släppa Ellinor, och när TV4 för ett uppföljningsprogram besökte Filips gård i Strömsholm så fick sig tittarna en rejäl chock. Det visade sig nämligen att Ellinor flyttat in på gården.

Filip Nilsson och Bonde-Ellinor. Bildkälla: TV4

När kamerorna stängts av och inspelningen av Bonde söker fru var över så hade nämligen Filip och Ellinor blivit ett par.

– Jag tror att vi kommer att kunna göra varandra väldigt lyckliga under en lång tid framöver, sa Ellinor i Bonde söker fru under TV4:s återbesök på gården.

Ellinor och Filip i Bonde söker fru 2021. Bildkälla: TV4

Men så blev det inte.

Bonde-Ellinor och Filip Nilsson gjorde slut i maj 2022

I maj 2022 meddelade Ellinor att hon och Filip hade gjort slut.

"För att undvika ytterligare spekulationer: Jag och Filip är inte längre ett par. Året som gått har varit bland det bästa i hela mitt liv. Samtidigt har det orsakat mer smärta och sorg än jag någonsin kunnat ana", skrev Ellinor på Instagram.

Ellinor och Filip i Bonde söker fru 2021. Bildkälla: TV4

Uppbrottet, som utifrån såg ut att komma som en blixt från klar himmel, har engagerat hennes följare på Instagram sedan dess, och än idag är det något som Ellinor ofta får frågor om.

Idag jobbar Elinor "på andra sidan" kameran som inslagsproducent för program som Robinson och just Bonde söker fru. Hon jobbar även som journalist på tidningen Corren. Men trots att livet med Filip idag är långt borta så är det fortfarande något som hennes följare är väldigt nyfikna på.

På Instagram, där Ellinor har nästan 40 000 följare, så hade hon nyligen en frågestund. Där berättade hon om sitt liv med jobb, men hon fick även frågor om hon är sugen på att skaffa barn på egen hand – och hur det går med kärleken...

"99 procent av era frågor är om kärlek som vanligt haha...Men det går väl sådär, jag är ju singel fortfarande", skrev hon.

I samma veva avslöjade Elinor att hon försöker dejta när hon känner för det.

"Den rätta kommer ju inte bara och knackar på dörren har jag förstått", skrev hon följt av en smiley.

Vad hände mellan Bonde-Ellinor och Filip? 

En av Elinors var särskilt nyfiken på det här med Filip – och kunde helt enkelt inte hålla sig från att kasta ut frågan...

"Varför tog det sluuuuuut mellan dig och Filip? Kan inte släppa det".

Ellinor valde då att svara på frågan om Filip.

"Jag har släppt det, jag är ledsen men det är dags för alla er att göra det också. Ingen mening tt gå in på detaljer så här lång tid efter känner jag...Jag har läkt och blivit starkare igen, det är det viktigaste för mig", svarade Ellinor

Bonde-Ellinor får mycket frågor om Filip. Under en frågestund bestämde hon sig för att sätta ner foten. Bildkälla: Instagram/ellinoreke
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!