- Foto: TV4 & Stella Pictures

Bianca Ingrossos syrliga ord om Bachelorette 2024

Bacherolette 2024 har väckt starka känslor och kritik på flera håll. Nu sågas även programmet av influencern Bianca Ingrosso, som inte snålade på krutet.


Batchelorette är inne på sin tredje säsong. I den första säsongen fick tittarna följa Julia Franzén i jakten på kärleken. Dessvärre hittade hon inte den rätta under inspelningen men kort därpå blev hon tillsammans med Bingo Rimér och de håller ihop än i dag. 

I den andra säsongen blomstrade kärleken för Oliva Birgersson som blev tillsammans med Adam Edgren. Men romansen tog dessvärre slut bara nio månader efter att programmet hade sänts. 

Nu är den tredje säsongen igång och det är Sonja Livboms tur att leta efter kärleken bland 20 killar i varma och soliga Mexiko. 

Många har reagerat på killarnas beteende 

Något som många tittare och offentliga personer har reagerat på i årets Bachelorette är killarnas beteende. 

Redan i det första avsnittet av "Killarna avslöjar allt", som programmets eftersnack heter, fick programledaren Malin Stenbäck, ta ett ordentligt snack med killarna om matchokultur och hur man pratar om tjejer. Detta efter en incident under en dragshow där en deltagare bland annat hade kommenterat en kvinna i produktionens bröst. 

En person som har reagerat starkt på killarnas beteende är tv-profilen Parisa Amiri, som i en kommentar på TV4:s Instagram poängterar att castingen till programmet är bristfällig. 

"Men? Det är ju ni som castar och sänder, var är självkritiken?", skriver hon i sin kommentar. 

Bachelorette 2024: Fick psykologhjälp på plats

Många har reagerat på Bachelorette-killarnas beteende. Foto: Skärmdump/TV4:s Instagram

TV4 har raderat Instagraminlägget.

Tittarna rasar på Bachelorette: "TV4 vad håller ni på med?"

Bianca Ingrosso sågar programmet 

Men Parisa Amiri är inte ensam om att inte vara nöjd med programmet. I en video på Tiktok sågar influencern och entreprenören Bianca Ingrosso realityserien. Videon har i skrivande stund fått över 300 000 visningar. 

"Skitdåligt i år, allt är dåligt med det. Katastrof.", säger hon i klippet.

Därför bröt programledaren inspelningen av Bachelorette

Bachelorette-Lucas svar efter macho-dramat: "Håll käften"

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!