- Foto: Christine Olsson/TT & Martina Holmberg / TT

Taylor Swifts lyx i Stockholm – svit värd 95 000 kronor

Världsstjärnan Taylor Swift är på besök i Stockholm för att uppträda på Friends arena. Under sin vistelse har det inte snålats på lyxen – framförallt inte på hotellet.


Taylor Swift har tagit Stockholm med storm. Under helgen har hon tre spelningar på Friends Arena i Solna som en del av "The Eras Tour". Trycket på biljetterna har varit stenhårt, och alla kvällarna är utsålda. 

Konserterna är över tre timmar långa och under den första spelningen rev Swift av hela 46 låtar.

Kravlistan i Stockholm

Det är vanligt att artister och kändisar har vissa krav på vad de vill ha innan, under och efter sin konsert. Nyheter24 har tidigare rapporterat att Swift bland annat vill ha hundra flaskor av champagne och vin, Ben & Jerry glass och dryck från Starbucks levererat till sitt rum prick klockan 11.00 alla dagar.

LÄS MER: Taylor Swifts krav i Stockholm – det ska finnas i ridern

Taylor Swifts konsert i Stockholm. Foto: Christine Olsson/TT

Här bor världsstjärnan: "Europas säkraste hotell"

Men förutom den lyxiga listan får världsstjärnan även ett super lyxigt boende i Stockholm. Inget mindre än på Grand Hôtel. 

När stjärnan skulle till hotellet efter konserten eskorterades hon gömd i en bil, under ett skynke, rapporterar Expressen. Väl på plats vid hotellet fick hon polisbevakning ända till hotellets exklusiva garage. 

Denna typ av omfattande polisbevakning har inte ens Madonna, Lady Gaga eller Beyoncé fått när de har bott på samma hotell. 

”Vi är ett av Europas säkraste hotell. Vilka som bor eller potentiellt bor hos oss är ingenting som vi delar med någon. Våra gästers privatliv är vår största prioritet tillsammans med en femstjärnig service”, skriver Richard Lind, PR och Marketing Manager på Grand Hôtel, i ett mejl till Expressen.

Prinsessan Lilians svit 2016. Foto: Lars Pehrson/SvD/TT

Svit värd 95 000 kronor per natt

På Grand Hôtel snålas det inte med lyxen. Där finns flera sviter som är flera hundra kvadratmeter stora. Den allra lyxigaste är ”Prinsessan Lilians svit” som kostar 95 000 kronor per natt. Sviten är 330 kvadratmeter stor och tar upp en hel våning med totalt 12 rum. Däribland finns en egen relaxavdelning och biosalong. 

Men det är inte Grand Hôtels enda lyxiga svit. Det finns hela 33 andra sviter på hotellet, som exempelvis Taksviten på 185 kvadratmeter med öppen spis och egen takterrass på taket.

Vilken svit Taylor Swift bor i är okänt, rapporterar Expressen.

MISSA INTE: 

Bianca Ingrosso flög helikopter till Taylor Swift-konserten

Gör inte det här misstaget på Taylor Swifts "The Eras Tour"

Bebis låg på golvet i folkhavet på konserten – fansen rasar

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev