1 av 2
2 av 2

"Tiger Woods tog ecstasy"

Tiger Woods tog ecstasy på inneklubb i Las Vegas tillsammans med ung praktikant.


Första gången den vackra Susie Ogren träffade Tiger Woods var på den lyxiga golfbanan i Las Vegas. Susie var praktikant på Butch Harmon School of Golf.

Hennes uppgifter innebar bland annat att köra runt med en dryckesvagn och servera kyld läsk och energidrycker till törstiga golfspelare. Men Tiger var mer än bara törstig.

I det senaste numret av den amerikanska tidningen National Enquirer – som även var först med att skriva om Tigers otrohetsaffärer – så berättar Susie Ogren om hur hon och Tiger både festade och knarkade på Studio 54 på MGM Grand i Las Vegas.

Tog ecstasy på inneklubb

– Han var trevlig men inte överdrivet flörtig. Så i oktober 1999 kom en av Tigers vänner fram till mig och sade 'Tiger vill att du kommer och äter middag med oss i kväll'.

Tigers vän hämtade upp Susie och körde henne till MGM Grand Mansion där Tiger bodde. Där gjorde Susie sällskap med Tiger och tre av hans vänner i ett chambre separeé.

De åt och drack och innan de visste ordet av hade även Tiger spelat bort 500 000 kronor på en kvart vid ett black jack-bord. Efter middagen rörde sig sällskapet över till ett VIP-bås på Studio 54. Där tog en av Tigers vänner fram ecstasy.

– Tiger och jag tog en tablett var. Jag är säker på att han ville att jag skulle bli kåt av tabletterna så han kunde få mig i säng. Men ingenting hände av tabletterna. Vi blev bara svettiga och illamående och jag ville bara hem. Tiger verkade bli sur och drog sig tillbaka till sin svit ensam, säger Susie till Enquirer.

Enligt Susie Ogren så dejtade hon och Tiger ett par gånger till, men de hade aldrig samlag.

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
/
/
/