1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5

Exklusivt: Nyheter24 följer Kissies operation

Följ med bakom kulisserna när när Sveriges största bloggerska lägger sig under kniven.


You can go your own way sjöng Fleetwood Mac redan år 1976. Sedan dess har mycket hänt, men det är fortfarande inte helt rumsrent att gå just sin egen väg.

Men Sveriges största bloggerska Kissie har inte tid att lyssna på politiskt korrekt trams. Hon går emot alla som år 2010 fortfarande tror att en bra förebild är en brunett som drömmer om bostadsrätter, tvåsamhet och bullrecept.

Då lägger sig Kissie på opeationsbordet och gör silikonbröst för att det är snyggt och för att hon vill.

Med start i dag kommer Nyheter24 att följa Kissies operation – från de första nervösa stegen på kliniken till det färdiga resultatet om några veckor. Nyheter24:s nöjeschef Quetzala Blanco intervjuade Kissie timmarna före operationen.

Hur känns det nu?

– Just nu är jag inte så jättenervös men det kommer jag nog att bli när de börjar stoppa in slangar och sånt. Det är bara smärtan som är läskig, men resultatet kommer nog att bli bra.

När vi intervjuade dig för ett år sedan så sade du att du skulle göra ganska diskreta inlägg. Har du ändrat dig?

– Ja det har jag, just för att jag orkar inte bry mig om vad ska folk tycka. Många i Sverige är så fega, det är så vanligt i USA och det är trots allt 2010 vi lever. Vi har så dumma ideal på hur både killar och tjejer ska vara.

Hur har responsen varit från dina läsare?

– Många säger att jag inte behöver det för jag har hur stor byst som helst redan, många tycker att det är oansvarigt och många vill också göra det. De som säger att jag inte behöver göra det skratta jag mest åt för de vet inte hur jag ser ut utan kläder. Och de som säger att jag är dum i huvudet, ja, jag läser vad de säger men det är bara tomma ord för mig.

Får du mycket frågor och mejl från läsare som också vill göra silikonbröst?

– Många yngre tjejer under 18 år mejlar och frågar men jag svarar inte på deras mejl för jag tycker att man ska tänka igenom en sån operation ordentligt innan. Men de flesta av mina läsare verkar redan ha silikonbröst, många mejlar in bilder på sina bröst och är väldigt hjälpsamma.

Är det viktigt att vara en förebild för unga tjejer, är det din roll?

– Nej, det handlar om uppfostran och det handlar inte om mig. Om en jätteung tjej läser min blogg och vill göra silikonbröst för att jag gör det så handlar det ju bara om deras uppfostran.

Många tar ju också ut sina silikonbröst – du gör tvärtom.

– Det är ju också en trend att ta ut dem, alla gör ju det i samma veva. Vem tycker inte att stora bröst är snyggt? Men jag tror de gör det för att de ville bra förebilder. Men vi har ju redan en Blondinbella.

Apropå det har ju flera bloggstjärnor, bland annat Sofi Fahrman, också gjort silikonbröst. Men du får otroligt mycket skit ändå. Varför är det så?

– De har mycket hyschande runt sig och vill vara modeförebilder. Skulle de gå ut med det skulle de inte sponsras med lika mycket saker, för många företag vill ju inte synas i såna sammanhang.

Silikonbröst brukar gå hand i hand med utvik i herrtidningar. Har du fått sådana erbjudanden?

– Nej jag har fått flera erbjudanden men jag gör faktiskt silikonbröst för min egen skull och bara för min skull. Ingen annans, säger Kissie till Nyheter24.

Följ Kissies operation exklusivt på Nyheter24.se här.

 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

1 timme sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

1 timme sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

1 timme sedan
Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

2 timmar sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.