EA ska dölja såren - släpper nytt

Need For Speed har på sistone underpresterat grovt. EA lovar förbättring.


Skaparna och utgivarna av bilspelen Need For Speed, Electronic Arts, har blivit bemötta med stark kritik, något som äntligen besvaras.

De säger till Eurogamer.net att de ska ska starta om med hela konceptet i deras tre nästa spel, Need For Speed: Shift, Nitro (namnet inte fastställt) och World Online.

EAs chef för marknadsföring Keith Munro om Shift:

– Det urbana underground var förut helt säkert en manifestation av stil, men Shift fokuserar mindre på de här antydningarna på stil och mer på speglandet av körupplevelsen i ett galet intensivt race och hur det känns att sitta bakom ratten.

Ett problem i tidigare NFS-spel var simpelt: det kändes omöjligt att köra utan att se sin bil utifrån, då alternativen var att helt enkelt se lite av motorhuven längst ned på skärmen eller att se den från en "bumper cam", alltså med sikte precis ovanför vägen, vid höjden av stötfångaren.

Det ska nu vara en sak i dåtiden då EA har lovat en mer realistisk syn från inuti bilen och har släppt en riktigt snygg skärmdump från spelet, som finns helt oredigerad här!

Shift, som ska släppas till Xbox 360, PS3, PC och PSP verkar riktigt lovande.

Nitro ska komma till Nintendo Wii och DS som ett alternativ för de konsoler med mindre processorkapacitet.

World Online är gratis och kommer lanseras först i Asien, sedan i Europa och USA.

Spelen ska släppas i höst.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

1 timme sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

3 timmar sedan
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

3 timmar sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.