1 av 5
- Foto: All over press
2 av 5
- Foto: All over press
3 av 5
- Foto: All over press
4 av 5
- Foto: All over press
5 av 5
- Foto: All over press

Jolies hund "förgrep" sig på Depp

Inspelningen av The Tourist bjöd på pruttmaskiner, horder av paparazzis och en vilt juckande hund.


Johnny Depp älskar Venedig, men kunde bara röra sig fritt i staden utan förklädnader mellan 22-02. Paparazzis vakade nämligen överallt. Huvudrollsinnehavarna Angelina Jolie och Johnny Depp kände inte varandra sedan tidigare, ändå hade han koll på skådespelerskan och hennes familj.

– Allt jag visste om henne var att hon, Brad Pitt, och deras barn cirkulerat runt jorden med kändisfotograferna efter sig. Jag undrde hur sånt påverkar någon, säger han till Aftonbladet.

Johnny Depp är full av beundran när han beskriver Angelina Jolie. Oron han först hyst visade sig vara obefogad.

– Jag blev glad över hur jordnära hon var, hur smart, rolig, snäll och omtänksam hon var. Hon avgudar sin man och sina barn. Hon är en mycket speciell kvinna.

Pruttmaskinen

För att liva upp stämningen under inspelningarna spatserade Depp runt med en pruttmaskin i fickan. Ingen gick säker. Angelina Jolie var en av de första som drabbades av Depps skämt.

– Först förstod hon inte vad som pågick. Hon trodde verkligen att jag - du vet - körde på.

När hon förstått försökte hon ge tillbaka.

– Angie skrattade så att hon vek sig. Efteråt försökte hon hämnas genom att smyga ner äckliga saker i min rockficka.

Påhoppad av hund

En kväll åt Depp middag med paret Jolie-Pitt. Efter middagen bad paret honom att vakta deras hund, en stor bulldog vid namn Jacques.

– Den stank något vedervärdigt.

Trots djurets odör gick han med på att sitta hundvakt åt den under natten.

– Jag tog med den till hotellrummet. Vi fick upp den i sängen. Allt verkade lugnt. Den la sig, snarkade dreglade och höll på.

Men när Depp satte sig på sängkanten för att få av sig sina stövlar överraskade Jacques honom fullständigt.

– När jag böjde mig fram kastade sig det där jättelika djuret över mig. Sen började han... förgripa sig på mig. När man inte är redo är det rätt obehagligt. Jag fick hjälp att ta bort honom. Jag kommer aldrig att passa Jacques igen.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Robinson-Charlottas kritik mot TV4:s klippning: ”Framställts som en mobbare”

2 timmar sedan

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

idag 12:00
"Den sista resan" har setts av 315 440 biobesökare sedan premiären och är därmed Sveriges mest sedda dokumentär på bio någonsin. Filmen, som är gjord av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson, slår nu Stefan Jarls "Ett anständigt liv" från 1979 som innehade det tidigare rekordet.

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

idag 11:37
Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

idag 10:36
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

idag 10:08
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

idag 09:10
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.