Måndag 27 Sep
Stockholm

Fest, höstmode och födelsedag

1 av 14
2 av 14
3 av 14
4 av 14
5 av 14
6 av 14
7 av 14
8 av 14
9 av 14
10 av 14
11 av 14
12 av 14
13 av 14
14 av 14

VECKANS NÖJESBLOGGRESUMÉ - VECKA 37. Vad har Nyheter24:s nöjesbloggare haft för sig den senaste tiden? Här kommer en update!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Vi har ett par riktigt sköna bloggareNyheter24, har du inte full koll på exakt vad de bloggar om? Här kommer en kort presentation och en resumé över vad de har för sig för tillfället.

Bloggaren och modellen Antonia Malm har just nu frågestund i sin blogg så passa på att fråga precis vad du vill. Är du nyfiken på hur hon sminkar sig, vilken hårfärg hon väljer eller vilka produkter hon använder så ska du spana in det här inlägget.

Amalia Thoors är tillbaka från Thailand och bjuder på blogg med högt tempo. Fest, fest, god mat och lite mer fest.

Passa på att gratta heta Sheri som är ny här på Nyheter24, hon fyller år i dag. Spana in alla hennes vackra bilder och glöm inte att lyssna på hennes musik. Här kan du bland annat se en videoblogg från studion med bland annat Lazee.

Coola Djamila gick nyligen en visning för Toni&Guy och då såg hon inte riktigt ut som vi är vana att se henne, du ser dessutom resultatet av hennes nya hårfärg - gult, här.

"I DON’T GIVE A FUCK !! THAT SHIT CRAY !!!! SÅ FUCKING NÖJD !!" Konstaterar hon efter att ha tittat sig själv i spegeln.

Erika Johnson vet hur roligt det kan vara att byta huvud på sina vänner, som här. Vill du veta vad som inspirerar henne så kan du läsa hennes bild-inlägg.

"Äntligen hemma, helt slut nu, skrev en refräng på en låt till Lazee’s kommande platta som släpps i Oktober…den blev NICE! Imorn ska jag tillbaka till studion och göra klart resten".

Allas vår egen bloggfavorit Quetzala Blanco lovar att bjuda på mer om första kärleken, skönhetstips, bröst och annat smått och gott i detta inlägg. Missa heller inte inlägget då hon driver med en av Sveriges störta bloggare. Kan du gissa vem?

"Galen natt igår. Jag och tjejerna började kvällen med drinkar hos Margret, sedan mötte vi upp ingen mindre än min vän Margret som var på besök här i Stockholm (för att göra en lång historia kort så har vi känt varandra & snackat i över ett år nu), vi alla drog hem till Margret och drack vin och pratade."

Johanna Thuresson bjuder på sin vardag i både bild och text.

"Solen skiner & jag ska snart trippa iväg till agenturen på ett möte. Gårdagen bjöd på mycket dans, blev en hyffsat tidig hemgång med avslutning på Burger King & Seven Eleven.."

Snygga Filippa Berg har en blogg som består av fina bildregn och smarta skönhetstips. I det här inlägget tipsar hon om en metod som går ut på att bara använda naturlig hudvård.

"Det lockar mig att skippa allt kemiskt skit och istället gå tillbaka till naturliga och ”snälla” ämnen, som inte sticks, kliar eller svider utan bara känns snällt mot huden."

Kommentera
Kopiera länk
Dela