Inne- och utelistan

Nyheter24:s Quetzala Blanco listar veckans höjdpunkter och bottennapp i nöjesvärlden.


INNE:

Ana Gina

Ana Gina är en av tre som leder Melodifestivalen, och efter Nyheter24:s eminenta avslöjanden har det redan tagit hus i helvete på SVT som kallar till krismöten hit och dit efter Ana Ginas kontroversiella blogginlägg om Israel.

Undertecknad älskar Ana Gina – jag tycker att hon är cool och modig och långt ifrån politiskt korrekt.

Hon är liksom inte en frisk fläkt, hon är en fucking tornado, rätt in i det svenska folkhemmet.
 

Hanna Hellqvist

Dagens Nyheters skjutjärnskrönikör slår till igen, den här veckan med en text om alla de här äckliga småkillarna som tror att kuk är lösning på världens alla problem. Read it and weep.
 

Hästpojken

Göteborgs finaste och stökigaste punkband Hästpojken piskar upp mig med låten Cruisers. Än så länge är det bara en demo men den som orkar hålla ut till våren har något jävligt flott att se fram emot. Tills dess råder jag er att lyssna på deras debutalbum Caligula från 2008.
 

Danne och Bleckan

Danne och Bleckan ligger bakom tatueringsstudion Salong Betong i Högdalen, dit eliten - well både hiphopstars som Vanessa Falk och Petter, bankrånare och tjejer som vill ha en koifisk typ - vallfärdar för att få sina gaddningar. I veckan var det premiär för webteveprogrammet Danne och Bleckan – från ingenting till någonting, på Svt Play och alla som är ett dugg intresserade av samtiden borde titta.
 

Margret Atladottir

Inte bara för att hon är supercool och min bästis, utan för att hon och Nöjesguiden har gjort ett temanummer om rasism hösten 2011 när SD-vindarna är kallare än någonsin. Sen kan ju Ametist säga vad hon vill om saken...
 

David Dencik

På tisdag ska jag dra på mig min finaste klänning, kamma håret, borsta tänderna och klutta på lite smink för att bege mig till Filmfestivalen i Stockholm som kickar igång med premiären för Thomas Alfredssons nya rulle "Tinker, Tailor, Soldier, Spy" med David Dencik (känd från bland annat "Lasermannen" i huvudrollen. Hoppas på stordåd.

 

UTE:

E-Type

Okej att det var bättre förr, men någon måtta får det väl ändå vara nu? I veckan slog nämligen E-Type upp dörrarna till sin vikingarestaurang Aifur  i Gamla Stan i Stockholm. Vem ska äta på det här stället ens? Mjöd och skit.
 

Laleh

Hon må vara hur "duktig" (mitt äckligaste ord ever men men) som helst på att tolka Thomas Ledin (det kan väl vem som helst göra bättre än han själv, right?) men i mina ögon och öron är hon inget annat än en kvinnlig motsvarighet till Thomas Di Leva. Kaftaner och flum, nej jag betackar mig.
 

Carl Bildt

Alltså Carl Bildt. Vilken planet är han från!? "We were app 10 000 enjoying Roxette in Globen arena in Stockholm tonight. A true joyride!" skriver han på Twitter. Samtidigt; i Etiopien...
 

Zlatan

Jag kan verkligen inte tänka mig något tråkigare än Zlatans "bok". Sportstjärnor är alltid svintrista. Det enda de säger är något svettigt muttrande "Jag tycker vi gjorde en bra match men de var de bättre laget i andra halvlek". Och nu råder hysteri över hela landet. För vad? Över en hel bok fylld av sånt larv? Äe.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Produktionsstödet sågas – "lönlöst att söka"

Christian Bauer bytte karriär – det jobbar han med i dag: "Blev anställd som 56-åring"

Christian Bauer är sedan 2023 gift med Pernilla Wahlgren och syns flitigt i "Wahlgrens värld". Men vad vet du egentligen om artisten och tv-profilens andra hälft? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor som googlas om Christian.

Tittarna rasar på hetsätningen i Robinson 2024 – det här hände

Det var under tisdagens avsnitt av Robinson som det var scener innehållande rent och skärt frosseri. Och tittarna, de hade väldigt starka åsikter angående specifikt en person.

Polisen inför ESC: "Säkerheten är väldigt stor"

1 timme sedan
Trafikavspärrningar, larmbågar och en stor mängd poliser möter 100 000 besökare – och eventuellt högljudda demonstranter – som väntas i Malmö framöver. Men området runt Malmö Arena kommer att vara tryggt, lovar polisen.

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

3 timmar sedan
Det är inte bara artister som hoppar av Eurovisionveckan i Malmö. Nu står det klart att Moriska paviljongen, som skulle hysa Euro Fan Café för tillresta Eurovision-fans, också drar sig ur.

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

idag 06:22
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.