1 av 3
- Foto: Joel Ryan/Scanpix
2 av 3
- Foto: Matt Sayles/Scanpix
3 av 3
- Foto: Matt Sayles/Scanpix

Fassbender kan ersätta Christian Bale i biblisk film

Christian Bale var länge aktuell för huvudrollen i Darren Aronofskys kommande film Noah. Nu har dock Bale stigit åt sidan och intresset är istället riktat mot Michael Fassbender.


Darren Aronofskys kommande bibliska film "Noah", såg länge ut att ha Christian Bale som huvudrollsinnehavaren. Nu har dock stjärnan dragit sig ur på grund av tidsbrist och "The Black Swan"-regissören uppges nu vara intresserad av att ersätta honom med Michael Fassbender , skriver Collider.

Den tysk/irländska skådespelaren har haft ett par hektiska år, men är just nu större än någonsin. Bara i år har Michael Fassbender varit aktuell i omtalade filmer som "Jane Eyre", "X-Men: First Class" och "A Dangerous Method".

Även för Darren Aronofsky ser det ljust ut, stjärnan har storfilmer som "Requiem for a Dream" och "The Black Swan" på meritlistan.

/
/
/
/
/
Senaste nytt

Israel hotar att dra sig ur Eurovision

Här stöttas Benjamin Ingrosso av ex-flickvännen Linnea Widmark

Trots att det var många år sedan som Benjamin Ingrosso och Linnea Widmark gjorde slut så kan han nog räkna med hennes stöd länge till.

Skådespelare höjer rösten mot fransk industri

Den franska skådespelaren Judith Godrèche vill bryta "omertà" – den tystnadskultur – som hon menar råder kring sexuella övergrepp mot kvinnor och flickor i den franska filmindustrin, har hon förklarat i intervjuer. Det påstås att det kan ske i ett tal på den direktsända Césargalan på fredagskvällen.

Orden från Sofia Geite fick Steffo att bryta ihop i Nyhetsmorgon

Både Sofia Geite och Steffo Törnquist är oerhört rutinerade programledare, som förmodligen ser Nyhetsmorgon som sitt andra vardagsrum. Men ibland blir det helt enkelt lite fel i direktsändningen.

James Bond-stjärnan död: "Vi är helt förkrossade"

1 timme sedan
Pamela Salem, känd från en av de mest kända James Bond-filmerna, har somnat in.

Russell Crowe rakade bort allt skägg – nu ser han 20 år yngre ut

1 timme sedan
Russell Crowe har i många år haft ett buskigt, långt grått skägg. Men nu är skägget ett minne blott. För första gången sedan 2019 har han nu rakat sig – och han ser 20 år yngre ut, tycker fansen.