Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Robert Downey Jr hyllar Iron Man 3

- 09/12/2011, 13:43 -
1 av 7

Chris Pizzello/Scanpix

2 av 7

Scanpix

3 av 7

Matt Sayles/Scanpix

4 av 7

Andrew Medichini/Scanpix

5 av 7

David Azia/Scanpix

6 av 7

Dan Steinberg/Scanpix

7 av 7

Matt Sayles/Scanpix

Två gånger har vi fått se Robert Downey Jr ta sig an rollen som superhjälten Iron Man, aka Tony Stark. Nu kommer vi se honom igen i kommande Iron Man 3, som Downey Jr redan hyllar.

Närmast får vi se Iron Man i filmen "The Avengers", där han slåss jämsides med superhjältarna Captain America (spelad av Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth), Black Widow (Scarlett Johansson), Hawkeye (Jeremy Renner) och Hulken (Mark Ruffalo).

"Det bästa manus jag läst"

Men en tredje film om superhjälten Iron Man kommer även göras, och Robert Downey Jr sade nyligen i en chattinterjvu med Extra att manuset till Iron Man 3 var det bästa han läst.

- Iron Man 3 är antagligen det bästa manuset jag läst på fem år, vilket är så kul. Jag menar, saker har blivit så uppblåsta att en superhjältefilm faktiskt är den mest artistiska texten jag läst.

– Men jag tror att "The Avengers" är något många av fansen ser framemot, så jag är exalterad över det. Den trejde Iron Man för mig är en möjlighet att gå tillbaka till den typ av berättelse och karaktärutforskande som gjorde den första filmen bra.

Om allt går som det ska får vi se Downey Jr den 3 maj 2013 i "Iron Man 3".