Torsdag 24 Jun
Stockholm

Kändisars vänsterprassel - värre än någonsin?

Känner du till skandalerna?
Känner du till skandalerna?. Foto:

Nyheter24:s Quetzala Blanco om den otrogna kändiseliten.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Missa inte

Quetzala Blanco bloggar om otrohet: "Han är sjukt snygg. Vill du se hans fru?"

– Oroa dig inte, min fru är inte hemma förrän på måndag. Vill du ha vitt eller rött vin?

Det låter som inledningen på en urusel Harlequinnovell. Det saknas bara en sprakande brasa så är bilden komplett. Men faktum är att den svenska kändiseliten vänsterprasslar som aldrig förr. När kamerablixtarna har slocknat och de röda mattorna har rullats ihop. På teveproduktioner, på firmafester, på turnéer, efterfester i hotellrum eller uppstyrda träffar.

Vissa försöker vara diskreta. Andra har slutat att bry sig för länge sedan och hånglar öppet med andra kvinnor samtidigt som deras äkta hälft väntar hemma. Den tysta överrenskommelsen i branschen gör att sanningen sällan ser dagens ljus. Ingen vågar tjalla.

– Många som vill vara otrogna har inte möjlighet till det. Men när man är en person som är känd och rör sig över flera ytor, i flera kretsar och ibland reser mycket har du större möjlighet, sade Dominika Peczynski, chef för otrohetssajten Victoria Milan, till Nyheter24 tidigare i år.

Här är affärerna som skakade den svenska kändiseliten:

Bedrog Madde med handbollsstjärna i Åre

Jonas Bergström levde som i en dröm. Han var förlovad med prinsessan Madeleine. Men på en skidsemester i Åre träffade Jonas Bergström handbollsstjärnan Tora Uppström Berg, 21. Tycke uppstod och de två delade en het natt tillsammans. Bergström, som använde falskt namn under vistelsen lurade alla.

– Hade jag vetat att han hade en flickvän hade jag aldrig gjort något. Jag tycker synd om Madeleine som har en otrogen kille. Hon förtjänar bättre, berättade Tora i en intervju med Se & Hör.

Förlovningen bröts.

Strömstedt lämnades för en annan kvinna

Efva Attling gifte sig med musikern Niklas Strömstedt redan 1988. De får barn tillsammans. Åren går och sommaren 1994 blir Efva störtförälskad i Eva Dahlgren som fanns i familjens vänskapskrets. Efva och Eva flyttar ihop i en sommarstuga och Attling skiljer sig från Strömstedt 1995.

Vad händer hos  Billgrens?

Ernst Billgren, 53, var gift med Helene Billgren, 59, i tre hela decennier. Paret har även tre barn tillsammans. Men trots äktenskapet hände något märkligt i somras – Ernst började öppet synas tillsammas juridikstudenten Julia Hellberg, 28.

– Vi är ett par sedan en tid tillbaka, säger Ernst själv till Svensk Damtidning.

Triangeldramat som gudarna glömde

Triangeldramat mellan Magnus Hedman, Magdalena Graaf och Linda Bengtzing kan inte ha undgått någon i mitten av 2000-talet. Magnus Hedman och Linda Bengtzing fann varandra under inspelningen av "Rampfeber". Men romansen blev kort – Magnus bedrog Linda med sin ex-hustru Magdalena Graaf. Triangeldramat blev en bitter strid i kvällstidningarna. Hedman kallade bland annat Bengtzing för en "kändiswannabe".

Persbrandts helvete

Vintern 2005 dominerades kvällstidningarna av ett triangeldrama med Mikael Persbrandt i huvudrollen. Mikael Persbrandt – som då var förlovad med Maria Bonnevie – träffade Sanna Lundell. Sanna blev gravid och nyheten nådde Maria via löpsedlarna.

– Jag har fått ett helvete säger Persbrandt till Expressen vid tidpunkten.

Kommentera
Kopiera länk
Dela