Oscar-belönade Robert Redford är just nu i diskussion om att medverka i kommande "All is Lost".
1 av 2
Oscar-belönade Robert Redford är just nu i diskussion om att medverka i kommande "All is Lost". - Foto: AP Photo/Chris Pizzello/All Over Press
Regissören J.C. Chandor (tredje från vänster) är aktuell med filmen "Margin Call".
2 av 2
Regissören J.C. Chandor (tredje från vänster) är aktuell med filmen "Margin Call". - Foto: AP Photo/Markus Schreiber/All Over Press

Ville ha Robert Redford - skrev historia om skådespelaren

Den relativt okända regissören J.C. Chandor är aktuell med filmen Margin Call. Chandor är redan involverad i ännu en film och har veteranen Robert Redford i sikte för huvudrollen.


Regissören J.C. Chandor är aktuell med kommande filmen "Margin Call", men är redan aktuell med ännu en film. Regissören vill ha skådespelaren Robert Redford i huvudrollen, uppger Deadline.

Oscars-belönad

Den nyblivna regissören är aktuell i planerade filmen "All is Lost", och han uppges ha siktet inställt på att ha den Oscars-belönade skådespelaren Robert Redford med i filmen. Filmen kommer att utspela sig på vatten och handla om en man som kämpar för överlevnad.

Regissören, som träffade Redford på Sundance film festival i år, uppges ha blivit så betagen av skådespelaren att han i stort sett har skrivit hela historien runt honom.

Stjärnspäckad ensemble i kommande film

I J.C. Chandors kommande film "Margin Call", som har premiär i mars 2012, får vi se en stjärnspäckad ensemble med bl.a. Kevin Spacey, Jeremy Irons och Stanley Tucci. Filmen skildrar det första dygnet då den finansiella krisen i USA skedde och har än så länge mottagits bra och blivit belönad med flera prestigefyllda priser.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!