Tisdag 15 Jun
Stockholm

Ville ha Robert Redford - skrev historia om skådespelaren

Oscar-belönade Robert Redford är just nu i diskussion om att medverka i kommande "All is Lost".
1 av 2
Oscar-belönade Robert Redford är just nu i diskussion om att medverka i kommande "All is Lost". Foto: AP Photo/Chris Pizzello/All Over Press
Regissören J.C. Chandor (tredje från vänster) är aktuell med filmen "Margin Call".
2 av 2
Regissören J.C. Chandor (tredje från vänster) är aktuell med filmen "Margin Call". Foto: AP Photo/Markus Schreiber/All Over Press

Den relativt okända regissören J.C. Chandor är aktuell med filmen Margin Call. Chandor är redan involverad i ännu en film och har veteranen Robert Redford i sikte för huvudrollen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Regissören J.C. Chandor är aktuell med kommande filmen "Margin Call", men är redan aktuell med ännu en film. Regissören vill ha skådespelaren Robert Redford i huvudrollen, uppger Deadline.

Oscars-belönad

Den nyblivna regissören är aktuell i planerade filmen "All is Lost", och han uppges ha siktet inställt på att ha den Oscars-belönade skådespelaren Robert Redford med i filmen. Filmen kommer att utspela sig på vatten och handla om en man som kämpar för överlevnad.

Regissören, som träffade Redford på Sundance film festival i år, uppges ha blivit så betagen av skådespelaren att han i stort sett har skrivit hela historien runt honom.

Stjärnspäckad ensemble i kommande film

I J.C. Chandors kommande film "Margin Call", som har premiär i mars 2012, får vi se en stjärnspäckad ensemble med bl.a. Kevin Spacey, Jeremy Irons och Stanley Tucci. Filmen skildrar det första dygnet då den finansiella krisen i USA skedde och har än så länge mottagits bra och blivit belönad med flera prestigefyllda priser.

Kommentera
Kopiera länk
Dela