Elizabeth Taylor dog 2011, vid 79 års ålder.
1 av 3
Elizabeth Taylor dog 2011, vid 79 års ålder. - Foto: All Over Press / Getty Images
Filmen kommer att handla om förhållandet mellan skådespelarparet Elizabeth Taylor och Richard Burton.
2 av 3
Filmen kommer att handla om förhållandet mellan skådespelarparet Elizabeth Taylor och Richard Burton. - Foto: All Over Press / Getty Images
Lindsay Lohan kan snart byta ut klippkortet i rätten mot en roll som den hyllade skådespelerskan Elizabeth Taylor.
3 av 3
Lindsay Lohan kan snart byta ut klippkortet i rätten mot en roll som den hyllade skådespelerskan Elizabeth Taylor. - Foto: AP Photo/Matt Sayles

Skandalstjärnan kan få rollen som Elizabeth Taylor

Den skandalomsusade skådespelerskan Lindsay Lohan kan snart göra sin stora comeback på vita duken - som den prisade och graciösa skådespelerskan Elizabeth Taylor.


Mer om Lindsays brott

Läs NYheter24:s dokment om Lindsay Lohan och hennes skandalfyllda liv här.

USA. Den unga skådespelerskan Lindsay Lohan har den senaste tiden varit rejält i blåsvädret med sitt klippkort i rätten. Nu kan dock lyckan ha vänt för lagbrytaren Lohan då hon är i diskussion om att gestalta den Oscar-belönade skådespelerskan Elizabeth Taylor i den nya teve-filmen Elizabeth & Richard: A Love Story, uppger Deadline.

Kaosartat förhållande

Filmen, producerad av Larry Thompson och skriven av Christopher Monger, kommer att handla om Elizabeth Taylor. Handlingen är baserad på den avlidne stjärnans stormiga och omtalade förhållande med den sjufaldigt Oscar-nominerade skådespelaren Richard Burton.

Lindsay Lohan, kanske mest känd för sin medverkan i filmer som "Mean Girls" och "Freaky Friday", sågs senast i Robert Rodriguez film "Machete". En roll publiken inte var helt vana att se den forna tonårsstjärnan i. Kanske kan det ändå ha varit till skådepselerskans fördel eftersom det visar att skandalstjärnan är redo att ta sig an alternativa roller.

Eller är Lindsay Lohan fast i facket som ännu en tonårsstjärna som inte lyckades efter 20?

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!